Серина Уилямс е сред първите ракети в тениса и рядко

...
Серина Уилямс е сред първите ракети в тениса и рядко
Коментари Харесай

Какво разплака Серина Уилямс

Серина Уилямс е измежду първите ракети в тениса и рядко позволява загуби на корта. Само една купа я дели от международния връх на някогашната австралийска тенисистка Маргарет Смит Корт, която е с 24 трофеи от Големия Шлем. Но макар мощния й размах и внушителна външност, тази мощна жена нееднократно е показвала и какъв брой е сензитивна на избрани тематики.
 Серина Уилямс, английският Vogue, тенисът и за какво се усеща подценявана
Серина Уилямс - незадоволително платена, недооценена

Най-големият съперник на спортистката

На 18 февруари 23-годишната Наоми Осака победи 39-годишната Серина в полуфинала на Australian Open.

Не знаем кое повече я разстрайва тогава - загубата или един от въпросите на публицист по време на конференцията, само че Серина я напуща ненадейно, освен това мощно смутена.

След мача с Осака, Уилямс получава аплодисменти от публиката и се обръща към нея, докосвайки с ръка сърцето си. Именно този жест става мотив един кореспондент да я попита дали не е желала да каже " довиждане " (на спорта). Тогава Серина се засмя и споделя: " Не знам. Ако в миналото се сбогувам, не бих споделила на никого, тъй че... "

Идва ред на различен въпрос - за непринудените неточности по време на мача с Осака и дали те са " просто един от тези неприятни дни в работата ". Именно в този миг стартират да напират сълзи в очите на Уилямс и дава отговор първо: " Не знам ", а след това прибавя: " Приключих ". След което напуща залата, описват от Best Life.

По-късно Уилямс се обръща още веднъж към публиката в Мелбърн, само че този път посредством пост в Instagram. Отново благодари за поддръжката на австралийските си фенове, споделя им, че ги обича и обожава. Споделя и че мачът не е бил най-хубавият, само че се случва.
 Серина Уилямс на 39
Серина Уилямс на 39

21 обстоятелството за една от най-хубавите тенисистки

По всичко проличава, че звездата се е посъвзела от загубата и евентуално това е просто един от тези неприятни дни. През 2019 година Уилямс споделя, че ще се пенсионира " след 20 години, а не скоро ", цитират я от People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР