Серина Уилямс е сред най-високо платените женски атлети в света

...
Серина Уилямс е сред най-високо платените женски атлети в света
Коментари Харесай

Поредният добър бизнес ход: Серина ще бъде в две реклами на Super Bowl


Серина Уилямс е измежду най-високо платените женски спортисти в света и благосъстоянието ѝ продължава да пораства, без значение от отсъствието ѝ от корта и неналичието на наградни фондове.

Американката демонстрира доста добър бизнес усет и това още веднъж се удостоверява от появяването ѝ в две реклами, които ще бъдат излъчени по време на едно от най-гледаните спортни събития в страната – кулминационната точка на сезона в американския футбол Super Bowl.

Не е елементарно да си гарантираш рекламно място по време на събитието – NBC изисква суми до 6.5 милиона $ за това 30-секундно наслаждение, само че в случай че имаш опцията да се възползваш, това ти отваря доста порти. През 2021 мачът се изгледа от 91.6 милиона души в Съединени американски щати – а това бе най-ниският интерес за последните 15 години.

Носителката на 23 трофеи от Големия шлем е главното настоящо лице в рекламата на Tonal Systems Inc. за домакински фитнес. Това не е инцидентно, защото тя бе един от ранните вложители в компанията.

Втората е на бирата Michelob Ultra, като там тя ще си партнира с баскетболната звезда от NBA Джими Бътлър, едно от огромните имена на WNBA Нека Огумике, футболистката Алекс Морган и голфърът Брукс Коепка.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР