Серина Уилямс дължи много на Григор Димитров, включително и стила

...
Серина Уилямс дължи много на Григор Димитров, включително и стила
Коментари Харесай

Григор Димитров се пошегува със Серина Уилямс

Серина Уилямс дължи доста на Григор Димитров, в това число и стила си. Поне това твърди най-хубавият ни тенисист, който се включи по доста занимателен метод в една от многото любопитни начинания на маркетинговия отдел на шампионата в Синсинати.

Надпреварата е обща за мъже и дами, което докара до концепцията уредниците да накарат част от звездите в мъжкия тенис да си изберат колежка от женския тур и да ѝ насочат комплимент.

Димитров обаче реши да се включи в предизвикването по малко по-различен метод. Той избра комплиментът му да бъде насочен към Уилямс, с която са доста близки другари. Той бе обвързван със стила на 23-кратната шампионка от Големия шлем, който съгласно Григор е копие на неговия личен.

„ Ще пиша до Серина: Спри да копираш стила ми! “, отговори незабавно някогашният номер 3 в света.

„ Значи няма да ѝ направиш комплимент? “, попита го репортерката, на което Григор отвърна: „ Какво? Да ѝ върша комплимент? Тя прави всичко, което върша аз. Не! “

А в последна сметка, съответният текст на посланието му към американката, гласеше: „ Обичам стила ти, само че той е с помощта на мен, тъй че отново заповядай “, добави Димитров. За българина следва присъединяване на Откритото състезание на Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР