Сериите по The Last of Us са една от най-чаканите

...
Сериите по The Last of Us са една от най-чаканите
Коментари Харесай

Излезе премиерно видео към сериала по The Last of Us

Сериите по The Last of Us са една от най-чаканите акомодации по видеоигра за ефирен и кино екран. След години на клюки и неизясненост, HBO и Naughty Dog най-сетне започнаха фотоси и сериите са подготвени за своя старт. По-рано тази година видяхме и къс тийзър, а в този момент имаме и цялостния филмов откъс. Той излиза по случай на така наречен „ Деня на The Last of Us “ – 26-ти септември.

Макар и къс – с дълготрайност от минута и половина – видеото ни дава добра визия за това, което може да чакаме от сериите по играта: главните герои и мрачния звук, кликърите и цялостната визия на една разпаднала се цивилизация. Снимките по сериите по The Last of Us се управляват от Крейг Мазин („ Чернобил “) и включват присъединяване на Педро Паскал в ролята на Джоел, Бела Рамзи, която ще играе Ели, а сюжетът е на Нийл Дръкман и Крейг Мазин. Както може и да се допуска музиката в сериите на HBO е написана от Густаво Сантаолала. The Last of Us излиза за телевизия през идната година.

Междувременно Sony и Naughty Dog разгласиха видео, отразяващо триумфа на рецензията на The Last of Us Part 1. Играта съставлява напълно модифицирана версия на първата игра за новото хардуерно потомство, която сега е налична за PS5, а през идната година се чака излизането ѝ и за лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР