Сериен крадец на стоки от търговски обекти на територията на

...
Сериен крадец на стоки от търговски обекти на територията на
Коментари Харесай

Задържаха сериен крадец на стоки от търговски обекти в Разградско

Сериен апаш на артикули от търговски обекти на територията на област Разград е арестуван от полицията, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева.

Първото задържане на 26-годишния мъж от Бургас е осъществено на 23 април по отношение на кражба на бутилка уиски и 15 кутии цигари от денонощен магазин в Разград. Тогава клиентът, взел стоките, заблудил продавачката, че ще отиде до таксито да вземе парите си и повече не се появил. Нанесената вреда е за близо 200 лева В хода на започнатата инспекция е открито, че престъпно проявеният мъж е създател на още три обири от търговски обекти в Разград. След освобождението му от ареста лицето прави друга кражба от разбъркан магазин в Самуил. Сигналът е получен към 20 часа на 23 април. Извършителят съумял да открадне рибни консерви, суджуци, филета, ножчета за бръснене, шоколади, дезодоранти и енергийни питиета на стойност над 200 лева Малко по-късно е открит в необитаема къща, където се опитал да възпламени огън. След задържането му в Районното ръководство в Исперих е формирано бързо произвеждане, уточни Георгиева, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тя добави, че на територията на област Разград през вчерашния ден са регистрирани още няколко обири. В региона на битака в Кубрат е арестувана 22-годишна жена от русенското село Мартен, която е откраднала от 71-годишен търговец чанта с 16 ръчни часовника, три джобни и верижки за тях на стойност 1000 лева

Същия ден 36-годишна жена от Сеслав е отмъкнала мобилен телефон за 190 евро от детска количка, оставена пред къща в кубратското село. Портфейл със 120 лева, персонална карта, шофьорска брошура и дебитна карта е откраднат от долап във фитнес клуб в Разград. Кражбата е осъществена в следобедните часове още веднъж на 23 април. Нанесената вреда за 22-годишния пострадал възлиза на близо 200 лева

По случаите се водят инспекции, добави представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР