Сериен изнасилвач - сириец се гаври с бившата си приятелка.

...
Сериен изнасилвач - сириец се гаври с бившата си приятелка.
Коментари Харесай

Отказ за секс довел до бруталното изнасилване в София

Сериен изнасилвач - сириец се гаври с някогашната си другарка. откакто го пуснаха от пандиза и е в изпитателен период. Гнусното посягане 44-годишният Нубар Мохамед направил при започване на седмицата в квартирата си в столичния кв. " Свобода “.

Жертвата му е жена на 49 години, която е с два избити зъба след зверския побой и голям брой охлузвания и хематоми по тялото от изнасилването. Нубар и пет години по-възрастната му другарка се разделили преди към месец. Той обаче ѝ дължал неголяма сума пари, която тя си желала.

Средствата му дала, с цел да си свърши някаква работа, станало ясно в хода на следствието, написа " Телеграф “. Когато се уговорили да ѝ ги върне, тя отишла до квартирата му. Щом обаче влезнала вътре, с цел да не се разправят на стълбите, сириецът незабавно почнал да я кара да вършат секс. Жената изрично отказала. Това вбесило серийния изнасилвач и почнал да я бие.

От прокуратурата издадоха, че при ударите са ѝ били отчупени части от два зъба. След като Нубар я омаломощил, почнал да се гаври с нея. Жената обаче подала сигнал в полицията и сириецът бил задържан, Оказало се, че 44-годишният Мохамед е в България от 10 години.

Първоначално му бил отхвърлен статут за леговище, само че той посредством юридически врътки непрекъснато подавал заявление за оставане в страната. През това време обаче направил две изнасилвания на дами и бил наказан за двете закононарушения и един обир в магазин за хранителни артикули и алкохол на пет години. Пуснали го обаче предварително през 2017 година и сега към момента бил в изпитателен период.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР