Сериен изнасилвач, който се дегизирал като жена – с перука

...
Сериен изнасилвач, който се дегизирал като жена – с перука
Коментари Харесай

Извратеняк си слага женски перуки и дрехи, за да изнасилва безпроблемно ВИДЕО

Сериен изнасилвач, който се дегизирал като жена – с перука и дамски облекла, с цел да атакува младежи, влезе в пандиза, написа

31-годишният Марк Браун се преоблякъл, откакто забелязал момиче да минава около жилището му в Нюингтън Грийн, Северен Лондон.

След това почнал да я преследва, опитал се да й направи засада, преди да хукне назад към къщата си.

Браун нападнал 18-годишното момиче към 4 часа сутринта на 20 септември 2019г., до момента в който тя вървяла към дома си. Облечен в рокля и кожено яке, той изтичал от жилището си в опит да я хване.



Браун настигнал дамата, която не можела да го чуе, тъй като носела слушалки. След като тичал 500 метра след нея, той поставил ръка на раното й.

Преди да успее да се обърне, момичето било изнасилено. Жертвата се пробвала да изблъска нападателя, съпротивлявала се и викала, само че била блъсната на пода.

Тийнейджърката траяла да рита и крещи, само че той й запушвал устата.



Сн.: Met. Police

Когато отворила очи, момичето видяло нападателя да се отдалечава. Девойката видяла, че той има дълга сребърна коса. След като съобщила за ужасния случай в полицията, детективите разкрили фрагменти от видеонаблюдение, показващи Браун да спринтира след жертвата.

Кадрите демонстрират Браун и без перука. Той бил задържан и упрекнат на 5 октомври предходната година.

В полицията мъжът споделил, че на фрагментите вижда жена. Относно перуката, Браун споделил, че я е купил за празненство, само че я е изхвърлил от дълго време. Перуката и роклята, дружно със сутиена и латексовите ръкавици, са били открити в задния двор на мъжа.



Сн.: Met. Police

„ Това, което се случи онази нощ ме промени като човек “, сподели жертвата.

Тя добави, че се усеща уязвима и към този момент не има вяра на хората.

Браун е осъждан седем пъти за полово посягане.

След като бе приет за отговорен в полово принуждение и по-късно наказан на пет години и половина затвор, мъжът влезе в пандиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР