Сериалите са новото кино, а стрийминг платформите - заместителят ни

...
Сериалите са новото кино, а стрийминг платформите - заместителят ни
Коментари Харесай

Том Харди играе психопатичен убиец

Сериалите са новото кино, а стрийминг платформите - заместителят ни на малкия екран. Тези неща са ни ясни от дълго време, по тази причина и не се учудваме, а постоянно сме в очакване за ново заглавие, което да си пускаме серия след серия.
 Your Place Or Mine, Рийз Уидърспун, Аштън Къчър и първи филмов откъс на сантименталната комедия за Netflix
Аштън Къчър както от дълго време не сме го виждали

В сантиментална комедия!

В последната година Apple TV+ се пробва (и за момента съумява успешно) да догони колосите НВО Max и Netflix. Точно там евентуално ще забележим екранизация по Lazarus на Ларш Кеплер - един от известните шведки престъпни създатели.

Той е част от поредицата с основно настоящо лице престъпен контрольор Юна Лина, само че е прекомерно евентуално някои неща в сюжетно отношение да бъдат изменени. Защото нещата ще се въртят към психопатичния сериен палач Юрек Валтер и контрольор Сага Бауер.

И тук идва вълнуващата част - в ролята на Валтер ще забележим не различен, а Том Харди. За ролята на детектива пък Apple TV+ договарят със Зази Бийтс, чието име нашумя около присъединяване й в " Жокера " с Хоакин Финикс.

Ето и историята в резюме: млад мъж е открит да се шляе по влакови релси. 13 години по-рано той и сестра му изчезват, като се допуска, че стават жертви на Юрек Валтер. Сега Валтер е в строго охранявана психиатрична клиника, а контрольор Бауер би трябвало да приказва с него, с цел да разбере какво се е случило.
 Фредерик Бакман, Ларш Кеплер, Вивека Стен - 3 книги за уикенда
3 книги за уикенда

Време за шведски трилъри

Дали ще забележим нещо сходно на " Мълчанието на агнетата ", както допускат от Deadline, следва да забележим, тъй като работата по сериала занапред стартира. Сценарист, режисьор и продуцент на Lazarus ще е Йостейн Карлсен. Продуцент ще е Ларш Кеплер - псевдоним, под който се крие писателското дуо Александра и Александър Андорил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР