Сериалите, които са променили възприятията ни за определи теми (реплики

...
Сериалите, които са променили възприятията ни за определи теми (реплики
Коментари Харесай

Защо е нелепо да има продължение на Сексът и градът

Сериалите, които са трансформирали усещанията ни за дефинира тематики (реплики от които се цитират десетилетия след края им) и за чиито артисти се сещаме първо с името на героя им, се броят на пръсти. " Сексът и градът " е един от тях.
 Снимка 439214

Без пресилване и без извинения за клишето можем да кажем, че истинската продукция на НВО изигра основна роля за еманципацията на дамите в края на 90-те и за смяната на метода, по който се приказва и по който се възприема сексът изобщо.

Едва ли има жена, която сред 1998 и 2004 година (годините, в които се излъчват шестте сезона на " Сексът и градът " ) да не се е припознавала в Кари, Миранда, Шарлот и Саманта. А несъмнено най-разкрепостената, най-шокиращата и най-забавната от тях беше Саманта.
 Снимка 513203

Списание Variety назова героинята на Ким Катрал " героят с най-позитивно отношение към секса " и зададе разумния въпрос какво ново може да ни каже продължение на сериала през днешния ден, в който Саманта отсъства.

Защото главната " вест " към новината за продължение на сериала беше не какъв ще е сюжетът и по какъв начин ще наподобяват героините през днешния ден, а че няма да я има Саманта. Вече на всички е ясно, че връзките сред Сара Джесика Паркър и Ким Катрал са били надалеч от другарски.
 Ким Катрал, Just Like That, продължението на
Колко се ненавиждат Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

И с право

Въпросът обаче май не опира само до проблеми в персоналните им взаимоотношения, само че и до обстоятелството, че когато си на 64, на колкото е Катрал сега, мъчно търпиш лицемерието. Защото другояче няма пояснение на това да откажеш един милион $ хонорар на епизод, колкото е щяла да получи британката, в случай че се беше съгласила за взе участие в продължението, съгласно информацията на Boston Globe.
 Снимка 315991

Въпросът е кардинален (отново без извинения за клишето). " Прекрачих чертата на това да играя Саманта Джоунс, тъй като обичах " Сексът и градът ". Това беше същински подарък за мен по доста линии, само че след втория пълнометражен филм ми пристигна допълнително ", споделя Катрал в изявление за The Guardian през 2019 година

Не можем да не се съгласим с нея - в реда на нещата е да оставим знаковите герои да почиват в мир в предишното. Особено когато в действителност няма какво революционно да кажат на сегашното.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР