Сериалът White Lotus от HBO се превърна в истинска сензация:

...
Сериалът White Lotus от HBO се превърна в истинска сензация:
Коментари Харесай

Всеки може да наеме сицилианска вила от сериала Белият лотос за нощувка

Сериалът White Lotus от HBO се трансформира в същинска сензация: както първи, по този начин и втори сезон. И местата за снимане изиграха значима роля. Събитията от първия се развиват на Хаваите, а вторият е сниман в Сицилия. И в този момент почитателите на сериала ще могат освен да посетят шикозни местоположения, само че даже да пренощуват в някоя от тях, написа.

Става въпрос за зашеметяващата Вила Таска от 16-и век, където героите Дафни Съливан и Харпър остават за една нощ, когато " бягат " от съпрузите си.
 вила бял лотос, вила таска, бял лотос сезон 2, сицилия, където е сниман белият лотос          
В Airbnb към този момент се наема първокласната вила, макар че нощувка в първокласен апартамент ще коства 5000 евро. Вилата се намира в Палермо в Сицилия. И се отличава с обичаен италиански дизайн, с боядисани стени, полирани каменни подове и антични мебели.

В овощната градина има басейн, а с изключение на четири спални, вилата разполага и с билярдна зала, музикална зала, бар и цялостен личен състав.

Интересното е, че веригата хотели " Белият лотос " от втория сезон на сериала наистина е хотел. И всеки може да остане там.

Първият сезон е сниман в Four Seasons Resort Maui във Wailea, вторият в San Domenico Palace в Таормина, различен хотел на Four Seasons, ситуиран на изящен нос с аспект към Йонийско море и планината Етна на източното крайбрежие на Сицилия.

Шикозният курорт в началото е издигнат през 14-ти век като частен дом за богатия локален барон на Таормина, Дамиано Росо д`Алтавила. През 1430 година, след гибелта му, голямото имение на върха на канара, най-старото в региона, е краткотрайно завещано на доминикански набожен медал за потребление като манастир. Той е бил манастир в продължение на към 400 години, до момента в който собствеността в последна сметка не мина към един от потомците на Росо д`Алтавила, принц Черами, който добави огромно крило към парцела и го трансформира в първокласен хотел. Отворен за обществеността през 1896 година, някогашният манастир се оказва идилично място за пренощуване.
 вила бял лотос, вила таска, бял лотос сезон 2, сицилия, където е сниман белият лотос Хотелът в Сицилия, където е сниман вторият сезон на Белият лотос   вила бял лотос, вила таска, бял лотос сезон 2, сицилия, където е сниман белият лотос Хотелът в Сицилия, където е сниман вторият сезон на Белият лотос
Светила като драматурга Оскар Уайлд, писателя Д. Х. Лоурънс и крал Едуард VII са отсядали в хотела. Въпреки че е високомерен от немските войски по време на Втората международна война и даже бомбардиран, той още веднъж отваря порти като първокласен хотел през 1946 година

Той доста харесвал София Лорен, Одри Хепбърн и Труман Капоти. Според слуховете, точно в този хотел Ричард Бъртън и Елизабет Тейлър по някакъв метод са се сбили през 1967 година и Тейлър е разрушила мандолина в главата на брачна половинка си.

Създателят на White Lotus Майк Уайт, който е сценарист и режисьор на всеки епизод от сериала до момента, получи зелена светлина от HBO предишния месец за трети сезон.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР