Сериалът Squid Game се превърна в най-гледаната продукция на Netflix,

...
Сериалът Squid Game се превърна в най-гледаната продукция на Netflix,
Коментари Харесай

Squid Game е гледан от 2/3 от потребителите на Netflix

Сериалът Squid Game се трансформира в най-гледаната продукция на Netflix, само че все още не съумява да сътвори скок и в клиентите в Съединени американски щати, един от огромните пазари. В известие до акционерите си стрийминг платформата оповестява, че 142 млн. от потребителите са гледали най-малко 2 минути от южнокорейската драма. Това е една трета от всичките 213 млн. клиенти, които има на световно равнище.

Същевременно услугата завоюва 4.4 млн. чисти клиенти през третото тримесечие, надминавайки междинните оценки на анализаторите от 3.5 млн., само че този растеж не идва от Съединени американски щати или Канада. В района компанията е добавила единствено 70 хиляди нови консуматори през тримесечието, съобщи CNBC.

И макар че е допустимо Netflix да е добавила американски и канадски клиенти и поради Squid Game, компанията не промени своята съществуваща световна прогноза за 8.5 млн. нови фенове четвъртото тримесечие, което стартира на 1 октомври, към две седмици след премиерата на сериала. Това на процедура е индикация, че може да не чака растеж макар триумфа на поредицата.

Netflix се задъхва в Съединени американски щати и Канада, където през миналите 12 месеца е спечелила към 1 млн. нови клиенти. Базата от консуматори на стрийминг платформата обаче към момента превъзхожда по бройка тези на Disney+, Hulu, HBO Max, Peacock и други играчи на пазара.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР