Сериалът „Сексът и градът“ наложи отличаваща се и революционна мода,

...
Сериалът „Сексът и градът“ наложи отличаваща се и революционна мода,
Коментари Харесай

Най-скъпата рокля от Сексът и градът струва 80 000 долара

Сериалът „ Сексът и градът “ наложи отличаваща се и революционна мода, за което заслугата е на Патриша Фийлд като дизайнер на костюми - авторка на стила, белязал паметен фешън интервал от този век. Една от специфичните рокли за основните героини в сериала е оценена на невероятна цифра от 80 000 $.

" Cheat Sheet " написа, че една от роклите, носени от Сара Джесика Паркър в сцената, по време на която тя заспива в очакване на приятеля си в Париж, е на стойност към 80 000 $. Роклята, почтена за всяка принцеса, в действителност е бално създание от безценен текстил и е категорията творения, въодушевени от придворни дами и приказките със благополучен край. Роклята е сътворена от известната фешън къща „ Версаче ". Дизайнерката признава и че това е обичаната ѝ рокля, която Кари Брадшоу е носила.



Шокиращото е, че това не е най-скъпият тоалет на дамата от Ню Йорк. Най-скъпо струващият тоалет на Кари е оценен на удивителните 230 000 $. Цената не доближава тази фрапиращата цифра поради роклята, нито пък обувките, а поради украшение. Огърлицата, която Кари носи, се прави оценка на 225 000 $. Тя е дело на английската дизайнерка на бижута Solange Azagury-Partridge.

Публикация, споделена от (@everyoutfitonsatc) на Сеп 4, 2019 в 1:54 PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР