Сериалът „Приятели“ би бил „напълно различен“, ако беше създаден през

...
Сериалът „Приятели“ би бил „напълно различен“, ако беше създаден през
Коментари Харесай

Шестимата от „Приятели“ в специален епизод за кухнята на сериала

Сериалът „ Приятели “ би бил „ изцяло друг “, в случай че беше основан през 2020 година, признава Лиса Кудроу.

56-годишната актриса играе ролята на Фийби в емблематичния ситком – който продължи от 1994 година до 2004 година – само че Лиса признава, че сериалът към този момент не се смята за „ революционен “, както в миналото.

Попитана по какъв начин ще наподобява ситком от вида „ Приятели “ през 2020 година, тя изясни: „ „ Е, няма да е напълно бял актьорски състав. Освен това мнението за сериала беше, че той е доста напредничав. В него имаше мъж, чиято брачна половинка откри, че е гей и бременна, и след това те отгледаха дете дружно?! Ставаше въпроос за сурогатна майка. По това време това беше революционно.”

Звездният актьорски състав – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери – още веднъж се събират за документален филм, отдаден на ситкома.

И Лиса разкри детайлности за специфичното събиране, което ще се излъчи в ефира на HBO.

Актрисата сподели пред в. „ Съндей Таймс “: „ Никой не ни е виждал дружно след края на сериала. Ще си го напомним, ще поговорим за протичащото се зад кулисите. Няма да играем нашите герои. Това не е епизод орт сериала. Не е по сюжет. Наистина ще е занимателно.”

Лиса призна също, че кариерата й след „ Приятели “ не е потръгнала напълно по проект.

Тя показа: ”Когато приключихме с „ Приятели “ си мислех: „ просто ще върша самостоятелни филми. Това е, което желая! “ Но по-късно самостоятелните филми си отидоха…”
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР