Сериалът Откраднат живот“ е завлякъл с пари три миски. За

...
Сериалът Откраднат живот“ е завлякъл с пари три миски. За
Коментари Харесай

Скандал! Евтим Милошев завлякъл с пари много хора

Сериалът „ Откраднат живот “ е завлякъл с пари три миски. За това алармира Мис Лято 2013 Алина Дуарте, която изля гнева си с пост във Facebook, в който назова Евтим – ЕвтиН Милишев и шарлатанин, алармира първа HotArena.

„ Всички негови подчинени играят на дребно, като прибират пари от хонорара на актьорите и статистите си! Без значение, че имате подписан контракт и буквено и цифрено указан хонорар, след това си удържат пари за тях под предлог, че би трябвало да платят налог за вас, без да упоменат авансово за това “.

Пред „ Телеграф “ тя посочи, че е получила своя хонорар за присъединяване си в здравната поредност, само че три нейни колежки към момента не са – Мис София 2018 Марина Георгиева, топмоделът Вивиан Стефани и манекенката и актриса Анастасия Леводрашка.

„ По контракт трябваше до месец да изпратят парите им, а към този момент минаха 4 месеца и девойките си ги търсят. Става дума за по 150 лв. на човек – не са кой знае какви пари, само че са си ги изработили. Снимахме 7 часа през нощта, беше студено, а нямаше и кетъринг “, показа Алина. Тя изясни, че скандалната й обява е скрита краткотрайно, защото се надява през днешния ден счетоводителят да преведе парите на девойките.

Според подписаните контракти хонорарите се изплащат след излъчването на епизода, а в петък, 7 декември, завърши и последният 6-и сезон на „ Откраднат живот “. Екипът на продукцията към този момент е разхлабен във почивка и поради това през вчерашния ден не се откри някой, който да разяснява проблема и да успокои девойките по кое време ще си получат парите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР