Сериалът Откраднат живот“ е под сериозна въпросителна. Сред актьорите се

...
Сериалът Откраднат живот“ е под сериозна въпросителна. Сред актьорите се
Коментари Харесай

Отлагат снимките на сериала "Откраднат живот"?

Сериалът „ Откраднат живот “ е под сериозна въпросителна.

Сред актьорите се приказва, че настоящият 6-и сезон най-вероятно ще бъде финален, въпреки че единствено преди месец екипът разгласи, че е поръчан и седми. Причината за края била иден ремонт на постройката, в която се снима главната част от продукцията.

Ремонтът на болница „ Свети Кирил “ бил отлаган с години, само че към този момент ставал належащ. Макар екипът на сериала да бил внесъл известни усъвършенствания в постройката в Бояна, те били най-много козметични – с цел да наподобяват кабинетите добре на дребния екран.

В реалност постройката била остаряла и се нуждаела от главно възобновяване на електрическата мрежа и канализацията, което означавало месеци работа. През това време няма по какъв начин в „ Свети Кирил “ да се снима сериал. Единственият метод „ Откраднат живот “ да продължи е работата да се измести другаде. Или би трябвало да се търси нова постройка, или фотосите да се трансферират в същинска болница, където да се взимат чартърен обособени пространства. И двата разновидността били свързани с големи разноски и не е ясно дали приходите от възможен седми сезон ще могат да ги покрият.

Говори се и за спад на зрителския интерес. Упорито се твърди, че сезон 6 е записал голям рейтингов срив. Според феновете поради новите герои сериалът се е разводнил откъм сюжет и става все по-скучен. От Нова обаче настояват противоположното – че продукцията се радва на голям рейтинг измежду дейната градска публика.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР