Сериалът на Нова тв – Алея на славата“ внезапно бе

...
Сериалът на Нова тв – Алея на славата“ внезапно бе
Коментари Харесай

Защо запратиха „Алея на славата“ чак в 22 часа?

Сериалът на Нова тв – „ Алея на славата “ ненадейно бе преместен от праймтайма чак в 22 ч., което накара феновете да се зачудят какво се случва. След като чакаха новия епизод във вторник в 20 ч., както бе оповестено авансово, продукцията им пусна епизод от риалитито „ Игри на волята “. Занапред това ще е програмната скица на Нова тв – в 20 ч. започват „ Игрите “, а в 22 ч. – „ Алея на славата “.

 

Запознати издават, че управлението е взело решението по неотложност, безусловно от през днешния ден за на следващия ден. Официалната страница на продукцията е затрупана от недоволства и въпроси по отношение на повода за промяната на началния час. Мнозина се зачудиха дали смяната е била изключителна или ще е за непрекъснато. От Нова обаче не счетоха за нужно да дадат каквото и да било пояснение на феновете си.

 

Изглежда отсега нататък началният час на сериала ще остане 22 ч. Хора от кухнята на медията показват, че повода за това се корени в програмната политика на съперниците от bTV, които преди дни изместиха турската сапунка от праймтайма в 22 ч.

 

 

Предвид обстоятелството, че по традиция Нова тв се стремят да лишават феновете на конкуренцията с българските сериали, също се е наложило да трансформират началния час на „ Алея на славата “. Само дето феновете по никакъв начин не останали удовлетворени от смяната и упорстват за пояснение. Много от тях споделят, че това ще ги принуди отсега нататък да гледат сериала през интернет платформите, защото часът му към този момент е прекомерно късен за работен ден.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР