Сериалът „Добрият доктор“ сменя „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 4

...
Сериалът „Добрият доктор“ сменя „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 4
Коментари Харесай

Добрият доктор сменя Цитиридис

Сериалът „ Добрият лекар “ сменя „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ от 4 януари понеделник в програмата на bTV, оповестиха публично от медията. Лекарската сапунка се излъчваше на и през лятото, когато шоуто отново бе свалено по-рано от оповестеното поради ковид. От 4 януари ще гледаме трети сезон, а към този момент управлението на малкия екран твърди, че Цитиридис излиза в отпуск през целия първи месец от годината.



Паметливи обаче вършат прилика с „ Господари на ефира “, които преди две години сякаш също бяха във почивка, само че по този начин и не се върнаха в ефира на Нова. Едномесечен отпуск е прекомерно дълго време, практиката е да се употребяват не повече от две седмици от януари за предаванията, които се излъчват по принцип всеки ден. Слуховете, че Цитиридис си отива плъзнаха незабавно след промяната на управлението на bTV и очевидно намират своето удостоверение. От първия понеделник на новата година ни чакат и два нови сериала. Въпреки лъжите в някои уеб сайтове, че румънски филм сменя обичаните на бабите турски сапунки, малкия екран пуска от 20.00 часа „ Безмилостен град “ с присъединяване на известните Фикрет Кушкан от „ Златна клетка “ Мине Тугай от „ Кварталът на богатите “ и Дениз Уур от „ Огледален свят “.



След него, от 21 часа за първи път потегля и румънски сериал за първи път. Премиерата на ”Влад” в Румъния е през февруари 2019 година, а сериалът бързо се трансформира в един от най-успешните в северната ни съседка. Адриан е млад и прелъстителен мъж с вкус за живота. Току-що завърнал се от чужбина, той е на път да се ожени за момичето на своите фантазии - хубавицата Елиза. До него са и двамата му най-хубави другари Стефан и Лео, на които той се доверява изцяло. Всичко наподобява съвършено, само че дали в действителност е по този начин?
Всичко се обръща с главата надолу, откакто Адриан е задържан за обир и ликвидиране, осъществено в локалното казино
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР