Сериалът “Американски военен търси любов в България” продължава Всички са

...
Сериалът “Американски военен търси любов в България” продължава Всички са
Коментари Харесай

57-годишна плати 3000 лв. на фейсбук жених


Сериалът “Американски боен търси обич в България” продължава

Всички са богати, само че желаят пари

В обществените мрежи дебнат мургави мошеници от прът центрове в Северна Африка

Самотни и доверчиви хора на възраст не престават да се хващат на въдицата на фейсбук измамници и да им пълнят гушите с пари. Още от януари в. “Труд” предизвести за схемата “Американски боен търси обич в България” и разказа най-малко 5 сходни случая, само че потребителите на обществени мрежи към момента избират да бъдат лъгани красиво от мургави мошеници от прът центрове в Северна Африка.

Поредните два случая за последната седмица са от Благоевградско. 57-годишна жена от село Дамяница се жалвала, че изпратила 1680 евро на американски офицер, който служи в чужбина, а с парите ѝ липсващ и профила му във фейсбук.

Нашенката нямала мъж, а красивият боен ѝ заречен брак и че ще пристигна да живее при нея в Дамяница до дълбоки старини. Казал, че има спестени 250 000 евро, които ще ѝ изпрати, само че не може да тегли от тях и по тази причина му би трябвало една неголяма сума, с цел да си оправи сметките преди брака в България.

Преди нея бил жилнат и мъж от село Хърсово. Неговата виртуална другарка във фейсбук дала обещание да пристигна при него у нас, с цел да си харчи своя 1 милион лв., само че преди този момент той би трябвало да ѝ изпрати 24 000 лева, за някаква банкова такса. Човекът почнал да превежда сумата на части на разнообразни адреси зад граница.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР