Серхио Рамос заяви, че Пари Сен Жермен е най-доброто място

...
Серхио Рамос заяви, че Пари Сен Жермен е най-доброто място
Коментари Харесай

Серхио Рамос: Преминаването ми в ПСЖ е шанс за мен да израсна в личен и професионален план

Серхио Рамос съобщи, че Пари Сен Жермен е най-хубавото място да продължи да мечтае и това е най-хубавият клуб, с цел да продължи да печели. Испанският футболист описа за новите провокации, които го чакат.

Серхио, ти си състезател на Париж Сен Жермен. Щастлив ли си?
Това е доста специфичен миг за мен. Много съм благополучен да се причисля към Пари Сен Жермен, това е значимо смяна в живота ми. Тук съм с желанието да работя крепко и да спечелвам трофеи. Щастлив съм да бъда част от този огромен клуб. “

Как ти наподобява клубът?
Това е клуб, който е един от най-хубавите в Европа, това е клуб, който работи доста, с цел да успее, със страхотна история. Това е млад клуб, само че подобен, който не стопира да пораства. В състава има страхотни играчи, това е късмет за мен да израсна в персонален и професионален проект.

Ти си състезател с темперамент и с огромен гений, само че по какъв начин ще се определиш?
Започвам всеки сезон с една и съща мотивация. Започвам от нулата и всякога имам идентична увереност и едно и също предпочитание за победа. Това ще направя и тук. Искам да върша нещата с доста примирение, с доста работа, с доста старания и с доста ангажираност. Това е, което съгласно мен ме дефинира най-добре.

С какво ще допринесете за тима?
Мисля, че мога да донеса опит и зрялост. Ще се опитам да дам най-хубавото от себе си.

ПСЖ е клуб с доста упоритости...
Ние сме клуб, който желае да завоюва всичко. Футболът не е точна просвета, постоянно има детайлности, които вършат мача изгубен или извоюван... Но би трябвало да дадете максимума си, с цел да имаме успокоение, всичко на терена е и това, което дефинира този тим и този клуб, постоянно би трябвало да мислите огромно. Ние сме тук, с цел да дадем всичко и да спечелим.

Какво е известието ви за почитателите?
Искам да им кажа, че се надявам да изживеем дружно сезон, цялостен с триумфи. Те би трябвало да са сигурни, че ще дадем всичко на терена за тях. Надявам се, че ще спечелим доста оценки, с цел да ги зарадваме. Също по този начин желая да благодаря на президента Насер Ал-Келайфи, за доверието, което ми оказа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР