Серхио Рамос се завърна след 18 години в Севиля, а

...
Серхио Рамос се завърна след 18 години в Севиля, а
Коментари Харесай

Серхио Рамос се завърна с победа в Севиля

Серхио Рамос се завърна след 18 години в Севиля, а клубът му завоюва първата си победа за сезона. Андалусийци надделяха с 1:0 Лас Палмас в. Единственото попадение вкара Доди Лукебакио в 71-ата минута.

Гостите дойдоха на „ Рамон Санчес Писхуан “ след същинско премеждие. 15 футболисти, двама физиотерапевти и други административни фигури са пропуснали полета, плануван за отбора от Канарските острови за Андалусия. Това се е случило поради закъсняло идване на самолета на летището и прекомерно малко приемане на пасажерите. Така се е наложило да се провежда ексклузивен полет часове по-късно.

Гостите можеха да открият резултата още след 30 секунди игра, само че Джонатан Виера пропусна. Минути по-късно Рафа Мир опита да се разпише, само че вратарят Алваро Валес избави. Серхио Рамос след това имаше две отлични изяви, да са спре голови офанзиви на Лас Палмас.

След почивката пристигна и моментът на Доди Лукебакио. Белгийското крило вкара с добавка след безпорядък в наказателното поле.

Това са първи точки за Севиля през сезона. С тях отборът се измъкна от дъното на класирането. Лас Палмас остава без победа и с две ремита в актива си.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР