Серхио Рамос се превърна в знакова фигура за Реал (Мадрид).

...
Серхио Рамос се превърна в знакова фигура за Реал (Мадрид).
Коментари Харесай

Шестте предизвикателства пред Серхио Рамос

Серхио Рамос се трансформира в знакова фигура за Реал (Мадрид). Той завоюва всичко с " кралете ", само че има още шест провокации пред себе си, които да го стимулират да играе на най-високо равнище.

" Тема: Спорт " написа кои са те:

Да се изкачи на 4-о място по брой изиграни мачове за Реал

Защитникът има на сметката си 628 участия за " белите ", а това е единствено 17 по-малко от Карлос Сантиляна, който сега е на четвърто място в класацията. На първо е Раул със 741, следван от Касияс със 725 и Мануел Санчис със 710.
 Снимка 452034
Източник:

Да подпише нов контракт с Реал (Мадрид)

След като предишното лято имаше клюки за негово овакантяване, Рамос разгласи желанието си да приключи кариерата си в Мадрид. Настоящият му контракт е до 2021-а, което значи, че скоро би трябвало да бъде възобновен.

Да се трансформира в първия капитан, който печели четири европейски купи (КЕШ/ШЛ)

Франц Бекенбауер е единственият различен капитан, който е печелил три пъти КЕШ/ШЛ с лентата на ръката. Затова Рамос се цели в това да се трансформира в този, който го е правил 4 пъти.
 Серхио Рамос предложи:
Рамос предложи: " Златна топка " за Кристиано и Меси и една за всички останали

" В последна сметка това би било по-добре за футбола "

Да изравни головия връх за бранител на Роналд Куман:

Рамос е отбелязал 64 турнирни гола в кариерата си - 62 за Реал М и 2 за Севиля. Куман има на сметката си 67 и е най-резултатният бранител в историята на Ла Лига. Фернандо Йеро със 105 гола има повече от тях, само че през огромна част от кариерата си играе по-напред.

Да продължи да осъществя от дузпи

Защитникът се трансформира в един от най-хубавите реализатори на наказателни удари в света и не е пропущал от бялата точка от май 2018. Той има маркирани 16 следващи осъществявания на дузпи.
 Снимка 449115
Източник:

Да надмине Даниел Пасарела и Буфон

Легендарният вратар държи върха за най-вече мачове за народен тим на европейска страна със своите 176 срещи за Италия, само че Рамос е близо зад него със 170. Също по този начин той е единствено на един гол от достижението на Пасарела - 22 попадения за Аржентина, което го прави най-резултатния бранител на равнище национални тимове в историята.
 Реал дава Бейл, Кроос или Иско за Погба, Юнайтед желае 150 милиона паунда
Реал дава Бейл, Кроос или Иско за Погба, Юнайтед желае 150 милиона паунда

Двата клуба беседват
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР