Серхио Рамос и Марсело имат уникалната възможност в неделя да

...
Серхио Рамос и Марсело имат уникалната възможност в неделя да
Коментари Харесай

Серхио Рамос и Марсело на два мача от вечността

Серхио Рамос и Марсело имат неповторимата опция в неделя да вдигнат 23-ия си трофей с " Реал " Мадрид. Със спечелването на купата в Ла Лига през предишния сезон двамата футболисти изпревариха легендата на клуба Маноло Санчис, който е с 21 купи. А в случай че стигнат до втория си следващ трофей от Суперкупата на Испания, те ще изравнят върха на друго великолепие - Франсиско Хенто с 23.
Снимка: Reuters
Моментът обаче е много сложен и за двамата. Марсело загуби мястото си в титулярния състав на Зинедин Зидан поради Ферлан Менди, като от началото на сезона има единствено седем мача. Бразилският ляв краен бранител, чийто контракт е до 2022 година, е взел присъединяване единствено при две победи на Кралския клуб в последно време.

Въпреки че няма безусловно никакви проблеми на терена, бъдещето на капитана на " Реал " Мадрид Серхио Рамос е прекомерно неразбираемо. Преговорите за подновяването на контракта му не вървят добре, а спекулациите за разлъка с " Реал " набират все по-голяма скорост. Появи се даже информация, че бранителят е подготвен да отиде в ПСЖ, с цел да играе с Лионел Меси от идващото лято.
Снимка: Getty Images
До края на контракта на международния и европейски първенец с Испания остават пет месеца и половина, и той има право, в случай че пожелае, да договаря с други клубове.

Полуфиналът за Суперкупата на Испания против " Атлетик " Билбао в четвъртък може да се окаже основен за бъдещето и на двамата на " Сантяго Бернабеу ", като те нямат самообладание да оставят зад себе си съпътстващите ги несгоди от началото на акцията, и за следващ път да реализират нещо историческо с " Реал " Мадрид.
Снимка: Reuters
Въпреки че кариерите им на " Бернабеу " не стартират по едно и също време, и двамата подвигат първия си трофей през 2007 година при Фабио Капело. Оттогава те печелят всичко допустимо, а дори и по няколко пъти: 5 трофеи на Испания, 4 трофея от Шампионската лига, 2 купи на страната, 3 Суперкупи на Европа и 4 Суперкупи на Испания.
Снимка: Reuters
Дали Рамос и Марсело още веднъж ще покажат, че когато става въпрос за борби, никой не е по-добър и кален от тях, ще разберем още в четвъртък. Полуфиналната среща от Суперкупата на Испания против " Атлетик " Билбао е от 22 ч. и ще бъде излъчена онлайн по bTV Action.

При триумф, на финала в неделя от 21:30 ч. " белите " ще се изправят против спечелилия от мача в сряда сред " Реал Сосиедад " и " Барселона ", който стартира в 22 ч.

Всички срещи от Суперкупата на Испания ще бъдат излъчени онлайн по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР