Серхио Перес разкри, че неговата адаптацията към отбора на Ред

...
Серхио Перес разкри, че неговата адаптацията към отбора на Ред
Коментари Харесай

Перес разкри, че е имал проблеми с адаптацията в Ред Бул заради COVID-19

Серхио Перес разкри, че неговата акомодацията към тима на Ред Бул след прехвърлянето му от Рейсинг Пойнт в края на 2020 година поради към момента съществуващите ограничаване около COVID-19 пандемията. Именно поради това мексиканецът счита, че неговият втори сезон в Милтън Кийнс е бил по-добър от дебютната му акция в отбора на „ Биковете “.

„ През 2022 беше доста по-добре. Преминаването в нов тим постоянно е предизвикателство, изключително във времената на Коронавирус, което в допълнение усложни нещата. Беше мъчно да опозная всички хора към мен, тъкмо това направи огромната разлика през 2022 година.

„ Чувствах се доста по-добре в тима. Тази сутринта закусвах с моите инженери и към този момент се усеща, че всяка година започваме да работим все по-добре дружно “, изясни Перес.
 Перес: Изостанах поради няколко неприятни надпревари Перес: Изостанах поради няколко неприятни надпревари
В своята втора година в Ред Бул той записа цели 11 класирания на подиума, в това число двете победи в Монако и Сингапур, до момента в който през 2021 той се качи едвам пет пъти на почетната стълбичка. През 2022 година той събра с цели 115 точки повече в сравнение с през 2021, което му разреши да приключи на третото място в крайното класиране, на едвам три пункта зад Шарл Леклер в борбата за вицешампионската купа.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР