Серхио Перес е твърдо хвърлил поглед върху това да спре

...
Серхио Перес е твърдо хвърлил поглед върху това да спре
Коментари Харесай

Серхио Перес изпрати предупреждение до Макс Верстапен след тревожно съобщение относно бъдещето на Ред Бул

Серхио Перес е твърдо хвърлил взор върху това да спре господството на своя съотборник Макс Верстапен във Формула 1 - макар че личното му бъдеще в Ред Бул остава нестабилно.

Мексиканският водач Перес приключи като вицешампион в класацията за 2023 година, само че претърпя неуверен завършек на сезона, който образува най-голямата разлика сред първото и второто място в историята на Формула 1, подхранвайки догатките, че неговият тим може да търси заместител него. Но 33-годишният „ Чеко “ има за цел да постави завършек на серията на Верстапен от три поредни международни шампионата, изяснявайки желанията си единствено няколко дни откакто шефът на тима на Ред Бул Кристиан Хорнер разгласява тревожна актуализация по отношение на мястото на Перес.

Попитан от Sky Sports дали има вяра, че може да завоюва шампионата през 2024 година, Перес отговори: „ Това е главната цел. Вече приключих втори и главният ми интерес е да направя още един по-добър. Наясно съм с предизвикването. ще отделят това зимно вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР