Серхио Перес беше казано, че може да намери нов дом

...
Серхио Перес беше казано, че може да намери нов дом
Коментари Харесай

Казаха на Серхио Перес да напусне на фона на трудностите на Ред Бул, тъй като следващите стъпки на звездата от Ф1 станаха ясни

Серхио Перес беше казано, че може да откри нов дом във Формула Е, в случай че загуби борбата си за опазване на мястото си в Ред Бул.

Мексиканецът приключи втори в шампионата при водачите предходната година, зад само съотборника си Макс Верстапен. Това беше първият път в историята на тима, когато техните състезатели приключват на първите две места в края на сезона.

На пръв взор Перес обезпечи отличен резултат. Но действителността беше, че това беше минимумът, който се изискваше, като се има поради, че той имаше най-бързата кола на стартовата решетка с много огромно разстояние.

Той не съумя да извлече максимума от него и завоюва по-малко от половината точки, реализирани от Верстапен в хода на сезона. И едвам на предпоследното съревнование за годината Перес най-сетне си обезпечи това място на второ място с Луис Хамилтън, който му дишаше във врата.

Така че натискът е върху Перес, който се насочва към последната година от сегашния си контракт с Ред Бул. Ако не може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР