Сергей Станишев ще е в листата на БСП за евроизборите

...
Сергей Станишев ще е в листата на БСП за евроизборите
Коментари Харесай

След таен вот: Сергей Станишев е пети в листата на БСП за евроизборите

Сергей Станишев ще е в листата на Българска социалистическа партия за евроизборите – на пето място. Това реши Националният съвет на партията на инфарктен пленум през днешния ден и скрито гласоподаване.
Българска социалистическа партия реди листата за евроизборите на инфарктен пленум Имената ще бъдат избрани при скрито гласоподаване
Според управлението на партията той няма място в листата и името му не фигурираше в оферти от Изпълнителното бюро лист с имена. Станишев обаче беше препоръчан в допълнение по време на пленума.

Предварително беше одобрено единствено четвъртото място, отредено на гражданската квота – за началника на кабинета на президента Иво Христов .

При скрито гласоподаване листата, препоръчана от управлението беше пренаредена. Стигна се и до балотаж второто и третото място, както и за петото и шестото. За второто място се съревноваваха Петър Витанов и Цветелина Пенкова, а за петото – президентът на ПЕС Сергей Станишев и Иван Кръстев.

За водач на листата беше определена журналистката и народен представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева още преди месец.

Ето и цялата листа на Българска социалистическа партия:

1. Елена Йончева

2. Петър Витанов

3. Цветелина Пенкова

4. гражданска квота Иво Христов

5. Сергей Станишев

6. Иван Кръстев

7. Деница Златева

8. Румен Гечев

9. Момчил Неков

10. гр. квота Велизар Енчев

11. Димитър Данчев

12. Тодор Стоилов

13. Валери Жаблянов

14. Мариела Модева

15. Десислав Тасков

16. Крум Дончев

17. коал. сътрудник Емил Георгиев
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР