Сергей Чемезов, шефът на руската корпорация Ростех, който е близък

...
Сергей Чемезов, шефът на руската корпорация Ростех, който е близък
Коментари Харесай

Съюзник на Путин: Инвазията в Украйна е предотвратила нападение срещу Русия


Сергей Чемезов, шефът на съветската корпорация " Ростех ", който е непосредствен съдружник на президента Владимир Путин, съобщи през днешния ден, че военната интервенция в Украйна е предотвратила нахлуване против Русия, която съгласно него ще излезе победител от глобите, наложени от Запада, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2232
Според Путин " специфичната военна интервенция " е от значително значение за гарантиране на съветската сигурност, откакто Съединени американски щати разшириха военния съюз на НАТО до границите на Русия и поддържаха прозападни водачи в Киев.

Украйна твърди, че се бори за своето битие. Съединени американски щати, техните европейски и азиатски съдружници, осъдиха съветската инвазия.

Икономиката на Русия е изправена пред най-сериозната рецесия след разпадането на Съветския съюз през 1991 година, откакто Западът наложи тежки наказания върху съвсем цялата съветска финансова и корпоративна система поради нахлуването на армията в Украйна.

" Ако хвърлите взор върху историята на Русия, съвсем през цялата си история Русия се е борила с разнообразни наказания, с врагове, които са я обкръжавали, и тя постоянно е излизала като победител от това ", съобщи Чемезов пред ръководената от него корпорация. " Сега ще е същото. "

Чемезов има огромно въздействие в Русия. Като чиновник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е работил с Путин в Източна Германия преди краха на Съветския съюз през 1991 година

" Животът няма да е елементарен. Санкциите са по-скоро съществени ", казва Чемезов.

Той обаче дефинира нашествието като нужен акт за попречване на удар против подкрепяните от Русия райони в Източна Украйна и по-късно против самата Русия.

Чемезов съобщи, че глобите ще разрешат на Русия да се развие вътрешно.

" Ростех " е една от съветските държавни корпорации,, работеща в оръжейната област, самолетостроенето,  радиоелектрониката, медицинските технологии и  новаторските материали. Активите й включват АвтоВАЗ, КАМАЗ, ОАК, Руски хеликоптери, Уралвагонзавод, Швабе и Калашников.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР