Септемврийското слънце изкара столичани навън, а мнозина избраха да се

...
Септемврийското слънце изкара столичани навън, а мнозина избраха да се
Коментари Харесай

Никола Минчев на сладка раздумка с Йоло Денев

Септемврийското слънце изкара столичани на открито, а мнозина избраха да се разходят из " Алеята на книгата " в центъра на София.

Острото око на Lupa.bg видя измежду тълпата някогашния ръководител на последното Народно заседание Николай Минчев със фамилията си. След като напазарува книги, Минчев се спря на сладка раздумка с Протестиращ №1 на републиката Йоло Денев, който също предлага някои от многочислените си произведения на книжния базар.



Неуморният националист и ръководител на куп организации е и претендент за депутат на идните избори. “Мечтата ми е да ударя звънеца на първото парламентарно съвещание ”, показа той на някогашния началник на Народното дъбрание и му пожела триумф на вота през октомври. 



Предвид достолепната му възраст, при вероятно влизане в Народното събрание нищо чудно достойнството да удари парламентарния звънец за първи път да се падне точно на него. Но по този начин и не стана ясно за какво желае актът да бъде документиран от катарската телевизия “Ал Джазира ”.



На “лов ” за качествено четиво е излязъл и някогашният (вероятно и бъдещ) депутат от “Продължаваме смяната ” Искрен Митев. Той се спря да си побъбри с хората и не отхвърли селфи на искащите да се снимат с него.



Алеята на книгата завършва през днешния ден, тъй че в случай че желаете да подновите домашната си библиотека - имате разполагаем единствено още няколко часа. Базарът на столичния бул. “Витоша ” тази година включва рекорден брой издателства, а съвсем всички те оферират примамливи отстъпки.









СНИМКИ: Светломир Стоянов
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР