Септември (София) успя да се наложи над Хебър в 9-ия

...
Септември (София) успя да се наложи над Хебър в 9-ия
Коментари Харесай

Септември победи Хебър и запрати гробарите на дъното

Септември (София) съумя да се наложи над Хебър в 9-ия кръг на Първа лига. Головете за Септември вкараха Асен Чандъров от дузпа в 16-ата минута и Борислав Рупанов, който се разписа в 74-ата минута. Гол за Хебър означи Душан Вукович във втората минута на добавеното време на втората част.
 Хебър - Септември (София) 1:2 (Развой на срещата по минути) онлайн
Хебър - Септември (София) 1:2 (Развой на срещата по минути)

Двубоят стартира в 17:00 часа

Още в 13-ата минута Хебър остана с човек по-малко, когато Октай Хамдиев получи пряк червен картон. Октай Хамдиев налетя право в гърдите на Бертранд Фурие с доста рисков шпагат. Главният арбитър Михаел Павлов не се поколеба да изгони Хамдиев и да отсъди дузпа за гостите от София.

В 16-ата минута зад топката застана капитанът Асен Чандъров и осъществя за 0:1.

Във втората минута на добавеното време на първата част Душан Вукович изравни. Топката беше центрирана от корнер, а Душан Вукович се придвижи чудесно и означи с глава от близка отдалеченост за 1:1.
 Снимка 683325
Източник:

Така приключи първата част, а първите 25 минути от второто полувреме нищо забавно не се случваше на терена.

Чак в 70-ата минута Петър Дебърлиев трябваше да се намесва след отдалечен удар, който беше насочен от Митко Митков от фаул. Капитанът на Хебър сподели обаче внимаваше и мазета в корнер.

Този напън обаче даде резултат и в 74-ата минута още веднъж гостите от Септември излязоха напред в резултата. Митко Митков съумя да откри Борислав Рупанов в наказателното поле. Той първо овладя добре топката, а по-късно шутира с десния си крайник и преодоля Дебърлиев за 1:2.

След това дуела влезе в нормалното си русло и не последва нищо забавно.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР