Септември София стартира 2022 година с надежди за добро представяне

...
Септември София стартира 2022 година с надежди за добро представяне
Коментари Харесай

Обзор: Годината на Септември София

Септември София започва 2022 година с очаквания за положително показване във Втора лига и възможна офанзива на елита. В тима беше притеглен и Валери Божинов. Промоцията не беше непременно за тима на Славко Матич, само че в последна сметка младоците от столичния квартал " Драгалевци " демонстрираха добра игра и справедливо откриха място в efbet Лига. 

През пролетта клубът не направи внезапна посока в концепцията си и продължи да залага на млади български футболисти. Матич продължи да бъде отпред на тима, а Божинов стана част от щаба му, като не бе картотекиран за мачовете в шампионата. 

В началото на сезона Симеон Александров направи възторг и се стигна до прехвърлянето му в ЦСКА. В течение на акцията Славко Матич напусна, с цел да поеме Хъртс ъф Оук от Гана, а с него си потегли и Божинов. Начело на отбора застана Светослав Петров, а дебютът му бе повече от запаметяващ се - 0:0 против Левски. 

Септември отпадна на осминафинал за Купата на България след загуба от ЦСКА, а задачите пред тима в шампионата са да резервира мястото си измежду най-хубавите. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР