Септември София ще се подсили с двама футболисти на ЦСКА,

...
Септември София ще се подсили с двама футболисти на ЦСКА,
Коментари Харесай

Септември София уреди двама от ЦСКА

Септември София ще се укрепи с двама футболисти на ЦСКА, научи Gong.bg. На днешната първа подготовка на тима за годината се чака да участват крилата Симеон Александров и Митко Митков. Дуото идва чартърен при столичани от " алените " до края на сезона. 

Александров мина от Септември в ЦСКА в края на летния трансферен прозорец, само че по този начин и не съумя да се наложи в състава на Саша Илич. Той изигра единствено два мача за отбора от стадион " Българска войска ", а при започване на сезона направи възторг със септемврийци. Тъй като младежкият национал към този момент е играл за два тима през акцията, то за него нямаше огромен избор на отбори, заради което се завърна в " Драгалевци ". 

Митко Митков игра през есента в Берое чартърен, само че не се запомни с съвсем нищо. 22-годишният футболист записа 4 мача в efbet Лига за заралии, които се отхвърлиха от него. Митков не попада в проектите и на ЦСКА за този сезон и ще играе напролет чартърен в Септември. 

Тимът на Светослав Петров към този момент притегли Валентин Йосков от дубъла на ЦСКА 1948 и Константин Чешмеджиев от Славия. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР