Септември (София) се е прицелил в колумбийския ас на Ботев

...
Септември (София) се е прицелил в колумбийския ас на Ботев
Коментари Харесай

Септември иска да привлече звездата на Ботев

Септември (София) се е прицелил в колумбийския ас на Ботев (Враца) - Браян Переа, оповестява " Тема Спорт ".

Столичани са опипали почвата към някогашния футболист на Лацио, който направи мощна есен с екипа на врачани. В 15 мача в елита той се регистрира с 6 гола и 2 асистенции. През есента Ботев преподписа с Переа до лятото на 2025-а с вярата да го трансформира в златната си кокошка. В края на есенния дял обаче стана ясно, че при врачани има забавяния на заплатите и това може да се окаже мотив колумбиецът да разтрогне с тях.

В Септември са склонни да вземат играча единствено като свободен сътрудник. Те обаче в този момент ще приберат много солидна сума от продажбата на Красиан Колев в Ботев Пловдив, съгласно осведомени 300 хиляди евро, и може да предложат и пари за Переа, който имат намерение по-късно на собствен ред да продадат.

За да се застрахова в желанията си за южноамериканеца, Септември притегли чартърен голмайстора на Втора лига от есента Валентин Йосков. Той наниза 15 попадения за дубъла на ФК ЦСКА 1948.

Наскоро наставникът на столичани Светослав Петров укрепи отбора си с централния бранител на Славия Чешмеджиев, който се оказа непотребен в " Овча купел ". От отбора бе освободен Илия Миланов. Очаква се Септември да притегли най-малко още две попълнения тази зима.

Отборът ще стартира подготовка на 4 януари 2023 година в 14:00 ч. на стадион " Драгалевци ". На 21 януари столичани, ще се насочат към Турция, където ще се готвят до 3 февруари. Отборът ще изиграе 7 контролни срещи със Струмска популярност, Спортист Своге, Заря Луганск, Навбахор, Нефто Фергана, Кривбас и Левски.
 Септември (София) започва подготовка на 4 януари, може да играе контрола с Левски
Септември (София) започва подготовка на 4 януари, може да играе контрола с Левски

Старши треньорът на отбора Светослав Петров ще изведе своите ученици за първо занятие в 14:00ч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР