Септември (София) приема Пирин (Благоевград) в двубой от 32-ия кръг

...
Септември (София) приема Пирин (Благоевград) в двубой от 32-ия кръг
Коментари Харесай

Септември и Пирин излизат за важни три точки в битката за оцеляване

Септември (София) приема Пирин (Благоевград) в дуел от 32-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се намират в групата на изпадащите и трите точки са им от изключителна значимост. Двубоят в столицата започва в 17:45 часа, а основен арбитър ще бъде Станимир Тренчев.

Домакините се намират на петата позиция в класирането и все още са застрашени от непосредствено изпадане от елита. Разликата сред тях и четвъртото място, което дава право на бараж, е единствено една точка. Това значи, че една възможна победа през днешния ден ще вдъхне убеденост на Септември и ще ги изкачи нагоре в класирането. Серията обаче на домакините е много неприятна, защото те са записали осем следващи загуби, а последният им триумф пристигна на 10 март против Ботев (Пд). В предходните си 3 мача пък тимът даже няма маркиран гол.
 Берое задълбочи рецесията в Септември Берое задълбочи рецесията в Септември
Пирин от своя страна е много покрай това да се избави от непосредствено изпадане, откакто разликата сред тях и рисковото пето място е 5 точки. При една възможна победа през днешния ден “орлетата ” ще имат задатък от 8 точки и с 3 оставащи кръга тяхното оставане в efbet Лига е съвсем несъмнено. Благоевградчани даже имат късмет за първото място в групата, защото се намират единствено на 3 точки от водача Берое. В първия кръг от плейофите Пирин надделя Хебър с 2:1 вкъщи.

Този път обаче “орлетата ” би трябвало да се оправят без един от главните си състезатели - Чебрайл Макрецкис. Латвиецът получи травма в последния дуел, а по-късно се заприказва, че е на прегледи в Унгария и може скоро да укрепи локалния първенец Ференцварош.
 Макрецкис минава обстойни медицински прегледи в Унгария Макрецкис минава обстойни медицински прегледи в Унгария
Интересното е, че Септември и Пирин се срещнаха малко по-рано през този месец в последния кръг от постоянния сезон. Тогава “орлетата ” се постановиха с 1:0 като посетители. Преди това в Благоевград обаче Септември победи с 4:1.

СЕПТЕМВРИ - ПИРИН

Вероятни сформира:

Септември: 

Пирин:

НАЧАЛО : 17:45 часа 
СТАДИОН : “Васил Левски ”, гр. София 
СЪДИЯ : Станимир Тренчев

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР