Септември София приема Ботев Пловдив в мач от 17-ия кръг

...
Септември София приема Ботев Пловдив в мач от 17-ия кръг
Коментари Харесай

Ники Митов и Септември ще уреждат стари сметки с Ботев

Септември София приема Ботев Пловдив в мач от 17-ия кръг на Първа лига. В последния кръг от шампионата пловдивчани изпуснаха да победят като посетител ЦСКА, откакто поведоха с 1:0 след гол от доста съмнителна дузпа, до момента в който Септември позволи тежко проваляне от Славия.

Двубоят е от 13 часа и може да го гледате по GONG PLAY , DIEMA SPORT и да наблюдавате всичко за него на Gong.bg .

Старши треньорът на Септември Николай Митов сигурно е окуражен да потвърди на Ботев, че пловдивчани сбъркаха, защото не му дадоха късмет и го изгониха от тима още на първата подготовка след формалното му показване.

0:5 против Ботев Пд на 12 октомври т.г. в отсрочен мач от 4-ия кръг стана най-тежката загуба в историята на досегашно присъединяване на септемврийци в елита. Предишният клубен антирекорд бе 2:6 против Локо Сф на 3 юни 1961 година

Борис Галчев вкара последните 3 гола за Септември в три следващи кръга от шампионата. Единствен от всички футболисти в лигата през сегашния сезон Боби има 3 попадения от директни свободни удари.

Вратарят на Септември Янко Георгиев е пред своя 50-и мач в Първа лига. Дебютът му бе за Черноморец на 15 март 2013 година при домакинска загуба на бургазлии с 1:2 тъкмо против Ботев Пд.

Тодор Неделев ще изиграе стотния си турнирен мач за Ботев Пд. 87 от досегашните националът е започвал като титуляр, 33 пъти е бил сменян и вкара 33 гола за канарчетата. Дебютът му бе на 11 август 2012 година при домакинско 3:0 над Славия.

Лъчезар Балтанов (Ботев Пд) е пред своя мач №200 в Първа лига. Дебютът му бе още на 16-годишна възраст за Левски, воден тогава от Станимир Стоилов – на 21 май 2005 година при нулево тъждество с Локо Сф.

След като стана единственият футболист с 4 гола в един мач от началото на сезона при 5:0 над Септември, напаадателят на Ботев Пд Фернандо Виана не се разписа нито един път в идващите 5 турнирни дуела.

Двубоят е от 13 часа и може да го гледате по GONG PLAY , DIEMA SPORT и да наблюдавате всичко за него на Gong.bg .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР