Септември София победи с 2:1 Лудогорец II в Разград. С

...
Септември София победи с 2:1 Лудогорец II в Разград. С
Коментари Харесай

Септември поведе във Втора лига след победа в Разград

Септември София победи с 2:1 Лудогорец II в Разград. С триумфа столичани излязоха еднолично отпред във краткотрайното класиране с оптимален актив от 6 точки.

Двубоят се игра на стадион " Гнездо на орли ". Като титуляри за дубъла на Шампионите излязоха Георги Терзиев, Педро Енрике и Рай Насименто. Двата тима демонстрираха добър футбол и изиграха оспорван и двуостър мач.

След равностойно начало Цветослав Петров нахлу в наказателното поле и стреля, само че Димитър Шейтанов избави. Топката се върна при Петров и той бе нападнат от защитник, като останаха съществени подозрения за нарушаване в наказателното поле. Главният арбитър Георги Гинчев обаче не уточни бялата точка, а остави играта да продължи. В 35-та минута гостите използваха неточност в защитата на Лудогорец II и откриха с попадение на Самб Бадара. Този резултат се резервира до почивката.

След подновяването на играта Рай стреля рисково от фал в, само че Шейтанов избави. В 58-та минута Росен Иванов проби по левия фланг и откри Рай, само че ударът на бръзилеца срещна гредата. Минута по-късно двамата повториха упражнението, само че този път Рай не сбърка. Той засече красиво със задна ножица и прати топката в мрежата за 1:1. В 67-та минута Септември още веднъж излезе напред в резултата, като гола означи Айкут Рамадан. В 75-та минута Росен Иванов още веднъж дриблира добре и стреля, само че ударът му бе избавен от стража на гостите. При добавката Константин Димитров прати кълбото край вратата. " Орлите " пробваха заключителен взлом, само че той не докара до нищо съществено пред вратата на Димитър Шейтанов и гостите съумяха да запазят този резултат до края на срещата. " Не заслужавахме да загубим, само че очевидно е належащо повече време за оптималното израстване на нашите млади играчи ", разяснява след последния съдийски сигнал старши треньорът Тодор Живондов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР