Септември (София) победи Локомотив (София) с 3:2 в контролна среща

...
Септември (София) победи Локомотив (София) с 3:2 в контролна среща
Коментари Харесай

Септември победи Локомотив в контролна среща

Септември (София) победи Локомотив (София) с 3:2 в контролна среща по футбол, която беше последна и за двата тима преди началото на сезона. Два гола за септемврийци вкараха играчите от Република Северна Македония - Мартин Стоянов и Марио Илиевски, а едно попадение добави завърналият се от Левски Димитър Костадинов.

Лишеният от много титуляри поради травми Локомотив мъчно намираше правилния темп, а пред младия и упорит треньор Станислав Генчев се обрисува много работа. Положителното е, че две нови попълнения се разписаха за " червено-черните ".

Новото попълнение на Септември (София) Мартин Стоянов откри резултата още в 4-ата минута, откакто беше изведен с дълъг пас при контраофанзива и наказа вратаря Дамян Дамянов. В 36-ата минута Димитър Костадинов удвои преднината на новаците в Първа лига, откакто видя неразчетено излезлия вратар на домакините и с отдалечен удар го наказа за повторно.

Марко преди края на първото полувреме новото попълнение Алан Диас върна един гол. Той се разписа с глава след подаване на Красимир Милошев от ъглов удар.

Но септемврийци продължиха да играят по-добре и Марио Илиевски се разписа за 1:3, също след центриране от корнер. Mинута по-късно - в 57-ата, Локомотив понижи на 2:3. Разписа се друго ново попълнение - бразилското крило Карлос Франса открадна топката от вратаря Шейтанов и я прати в мрежата. Димо Бакалов и Димитър Митков до края на мача изтърваха благоприятни условия да изравнят за Локомотив.
 Станислав Генчев: Само Левски може да спре Лудогорец
Станислав Генчев: Само Левски може да спре Лудогорец

" Но към момента разградчани са изявен любимец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР