Септември София изненадващо победи с 4:1 Черно море в мач

...
Септември София изненадващо победи с 4:1 Черно море в мач
Коментари Харесай

Черно море пресъхна в дебюта на Жадното

Септември София изненадващо победи с 4:1 Черно море в мач от 7-ия кръг на Първа професионална лига, игран на стадион " Тича " във Варна. Триумфът донесе желан дебют за новия треньор на столичани Николай Митов.

Гостите поведоха в резултата още в 6-ата минута, когато другояче постоянният от началото на сезона Емил Михайлов позволи ужасяваща неточност.

Домакините бяха покрай равнене в 40-ата минута. След следващото центриране отдясно, Кузма смъкна отлично с гърди към Цветков, който стреля от воле, само че право в ръцете на вратаря Янко Георгиев.

Малко след подновяването на играта - в 55-ата минута, голмайсторът на Септември Мартин Тошев бе изведен зад отбраната на Морето и на метър-два пред наказателното поле бе съборен с ръка от Илиас Хасани.

Централният бранител на " моряците " мигновено бе пратен под душовете от Валентин Железов, а с осъществяването на директен свободния удар се нагърби Борис Галчев. Техничарят за следващ път потвърди голямата си класа, като с ювелирно осъществяване с десния крайник прати топката неспасяемо в мрежата на Емил Михайлов. 

В 65-ата минута Георги Илиев се възползва от неточност в отбраната и вкара с удар по земя. Капитанът лиши технично топката след поредност от рикошети пред вратата.

В средата на полувремето пристигнаха и най-дискусионните положения в срещата. В 72-ата минута Мартин Костадинов получи топката отляво и центрира в наказателното поле, където от точката за осъществяване на дузпа Георги Божилов я засече и прати във вратата на Георгиев. Попадението обаче бе анулирано поради засада на младия бранител на " моряците ".

Секунди по-късно голмайсторът Илиев изведе майсторски зад отбраната на септемврийци Николай Минков, който с техничен удар се разписа, само че и неговото попадение бе анулирано поради засада.

Това изцяло обезкуражи домакините, които в 81-ата минута капитулираха. Крис Гади проби отдясно и от аутлинията върна към Мартин Тошев, който с техничен удар за трети път прониза Емил Михайлов.

Представилият се чудесно в тази среща Гади изцяло закономерно ознаменува положителната си игра с гол в добавеното от основния арбитър време.

В класирането Черно море е на 3-то място с 14 точки, до момента в който Септември се изкачи на 8-ма позиция с 6 пункта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР