Септември (Симитли) победи с 3:2 дублиращия отбор на Левски в

...
Септември (Симитли) победи с 3:2 дублиращия отбор на Левски в
Коментари Харесай

Драматичен успех за Септември над дубъла на Левски

Септември (Симитли) победи с 3:2 дублиращия тим на Левски в среща от 10-ия кръг на Югозападната Трета лига. Мачът ще бъде запомен с огромната драма в края на срещата, като в последната минута двата състава си размениха по един гол. Неостаряващият Владислав Златинов откри за домакините, а в края на полувремето Калоян Петков изравни за " сините ".

В 70-ата минута Септември поведе още веднъж след попадение на резервата Димитър Благов от дузпа. Самият той завоюва дузпата за тима си, която бе оспорвана бурно от възпитаниците на Елин Топузаков. Те имаха искания, че преди нарушаването в наказателното поле, Благов е блъснал защитник, който остана да лежи на земята, а основният арбитър Николай Ангелов не спря играта и футболистите заформиха меле. Ангелов подвигна единствено един жълт картон и успокои пристрастеностите. В последната минута Калоян Стрински вкара изравнителен гол.

В ответната офанзива, след центриране от фал и безредие в наказателното поле, Лъчезар Дафков донесе трагичната победа на тима от Симитли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР