Септември (Симитли) най-после се отпуши и победи с класическото 3:0

...
Септември (Симитли) най-после се отпуши и победи с класическото 3:0
Коментари Харесай

Септември с класика срещу Германея

Септември (Симитли) най-сетне се отпуши и победи с класическото 3:0 Германея (Сапарева баня). Срещата бе от 16-ия кръг на Югозападната трета лига. До този мач тимът от Симитли бе осъществил едвам 6 гола в 15 срещи. Още в първата минута Лъчезар Дафков от домакините удари греда. В 14-ата Кирил Георгиев откри резултата.

Още при започване на втората част за Септември имаше положителни положения и в 65-ата минута Лъчезар Дафков вкара и втори гол. Точно преди последния съдийския сигнал Кирил Домозетски оформи и класическото 3:0 за своя тим. Така тимът на Септември записа първа победа от 5 кръга насам. Наставникът в оставка Спас Стоименов беше щастлив от успеха, както и момчетата от тима.

" Много значима победа, доста изстрадана и за душeвността на тима ни. Показахме едно положително показване. Смятам, че ще се отрази на тима доста добре и през идващия полусезон обстановката ще се промени към положително ", разяснява Стоименов.

В класирането Септември е на 14-о място с актив от 16 точки, а Германея е на 11-а позиция с 20 пункта. Югозападна Трета лига 16 кръг, събота 17 ноември  Септември (Симитли) 3:0краен резулат  Германея (Сапарева баня)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР