Септември (Симитли) излиза за победа, заяви старши треньорът Стоименов в

...
Септември (Симитли) излиза за победа, заяви старши треньорът Стоименов в
Коментари Харесай

Септември без двама срещу Марек

Септември (Симитли) излиза за победа, съобщи старши треньорът Стоименов в коментар за идната среща на тима му с Марек в събота на стадион „ Бончук “ в Дупница.

„ Цяла седмица се готвим обикновено за мача, знаем че няма да ни бъде елементарно. За страдание, имаме двама съществено контузени играчи, към които изричаме своята поддръжка и стискаме палци всичко да се оправи по-бързо. Йоан Петров е с доста тежка травма, претърпя интервенция и няма да може да играе няколко месеца, това е неприятно за тима ни, само че по-важното е възобновяване му. Ръководството и тимът му пожелаваме по-бързо възобновяване и му оказваме поддръжка. Той е доста положително момче с бъдеще във футбола и го чакат нови триумфи след оздравяването - сигурни сме. “- сподели Стоименов.

Старши-треньорът добави, че сигурно в игра най-малко още месец няма да влезе и вратарят Илиян Узунов, който е с скъсване на бедрен мускул. Юношеският национал Борислав Вакадинов също тренира на омекотен режим, защото след мача с Ботев (Ихтиман) има подозрения за строшен пръст на десния крайник. Хубава вест е, че Асен Топузов се възвърне и тази седмица ще играе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР