Септември ще ни изненада в много направления. Ще имаме възможността

...
Септември ще ни изненада в много направления. Ще имаме възможността
Коментари Харесай

Специално за дамите: Женски хороскоп за септември

Септември ще ни изненада в доста посоки. Ще имаме опцията да пътуваме, да довършим остарели каузи, като компликациите няма да ни подминат. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в женския ни хороскоп.
Жената Овен
В началото на месеца ще имате предпочитание да се налагате, да покажете своите лидерски умения. Това може да отдръпне другите хора от вас. Опитайте се да бъдете по-спокойни и по-меки в диалозите, изслушвайте. През септември ще ви вълнуват въпроси свързани с дома, поправки, промени, които ви се желае да извършите. Добре е да обърнете внимание и на роднините. Краят на месеца е подобаващ за започване на курсове, образования.

Жената Телец
През първите 10 дни на септември ще ви липсва централизация, по тази причина отложете решаването на значими въпроси. Вместо това се отдайте на отмора, занимания с другари, концерти. Посветете се на къси пътувания, занимания. В средата на месеца звездите ще ви създадат по-нетърпеливи. Ако по пътя ви има трудности, те може да ви откажат от проектите ви. Уважаеми дами, в случай че желаете да бъдете видяни в любовта, работата, заложете на характерността си. Не копирайте и не обвинявайте другите за неуспехите си.

Жената Близнаци
През новия месец ще е от изключително значение да не споделяте своите хрумвания. Възможно е да срещнете рецензия, а не е изключено и някой да открадне концепцията ви. Месецът не е изключително подобаващ за започване на нов бизнес. Звездите ви поучават да довършите тези каузи, които сте почнали. Но през септември ще може да разрешите проблемите, които са изглеждали неразрешими. В края на месеца ще можете сполучливо да разрешите и въпроси свързани с налози, благосъстоятелност и други правни аспекти. След това може да се поглезите с приятна покупка.

Жената Рак
Месецът стартира с приятни страсти за вас, дами. Ще имате опцията да създадете нови контакти, пътувания. Периодът е подобаващ за придобиване на нови познания, защото ще ви е по-лесно да усвоите информацията. В края на септември може да се случат всякакви събития, които да помрачат настроението ви. Трудностите не трябва да ви карат да не оценявате реалистично обстановката. Не приемайте всичко драговолно, проблемите ще бъдат позволени.

Жената Лъв
Близки другари може да ви поканят на малко пътешестване. Няма причина да отказвате, чакат ви хубави мигове. В средата на септември е значимо да избягвате разногласия и конфликтни обстановки. Не засягайте чувствителни тематики с родственици, тъй като нещата може да се усложнят. В края на месеца ще може да поемете опасности, да действате бързо и уверено. Късметът е с вас, за какво не играете тото?

Жената Дева
Благодарение на въздействието на планетите, дамите Дева ще се усещат уверени и целенасочени. Може да постигнете голям триумф, в случай че се научите да се адаптирате към обстановките. В средата на септември са вероятни материални проблеми. Ще ги избегнете, в случай че харчите рационално. Близки ще ви търсят, с цел да споделят проблемите си, само че това може да ви се отрази прочувствено. Бъдете малко по-егоистични и се отдалечете от проблемите на другите. Забавлявайте се повече.

Жената Везни
Ще стартирате новия месец с хрумвания, само че те ще изискват огромна част от вниманието и силата ви. Не са изключени усложнения, които може да ви натоварят душевен. Опитайте се да останете уравновесени и не спирайте да вършиме добрини. Последните дни на септември са идеални за възстановяване или придобиване на нови умения.

Жената Скорпион
Не започвайте септември, поставяйки си доста задания. Звездите ви поучават да отделите повече време за отмора и развлечение. Посетете концерт, спектакъл, галерия – чакат ви доста позитивни страсти. В средата на месеца може да получите забавна оферта, само че тя може да носи и някои опасности. Не взимайте прибързани решения. Не забравяйте също, че няма съвършени хора. Започнете да променяте света със себе си, тогава животът ще стане по-добър.

Жената Стрелец
Очарованието ви ще завладее даже вашите врагове. През септември ще може да извършите някои промени свързани с външността. В средата на месеца внимавайте по време на пътувания. Ще имате опцията да започнете нови каузи, които ще завършите сполучливо. Въпреки това не е изключено да се натоварите малко повече.

Жената Козирог
Жените Козирог няма да изневерят на себе си и ще възнамеряват за месеци напред. Периодът е подобаващ за образования, семинари. През второто десетилетие на септември е допустимо да получите информация, която са крили от вас, евентуално за ваше положително. Не бързайте да се обиждате, да се напрягате прочувствено. В края на месеца може да се отдадете на покупки свързани с дома, промяна на дрешника ви.

Жената Водолей
Не се предлага да задържате отрицателни страсти в себе си. Ако нещо ви нервира, споделете го с обичания човек. Откровен диалог ще ви помогне да премахнете тежестта от душата, в противоположен случай е допустимо проблемите да се задълбочат и да се стигне до спор с родственици. Ако сте възнамерявали огромни покупки на парцел или друго, отложете ги за края на месеца. Не забравяйте да се забавлявате повече.

Жената Риби
През септември се пазете тук-там, на които има доста скупчвания на хора. Звездите ще привлекат шанса към вас, изключително в случай че имате хрумвания, които желаете да реализирате. Бъдете твърди и решителни. Внимавайте с враговете си. Бъдете дипломатични, само че не и другарски настроени. Няма да липсват дребни проблеми, само че вие ще съумеете да се справите с тях. Възможни са и такива свързани с техника.
Инфо: az-jenata

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР