Септември ще ни донесе много вълнуващи промени в любовен план.

...
Септември ще ни донесе много вълнуващи промени в любовен план.
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за септември: Кои зодии ги очакват най-вълнуващи мигове в любовта

Септември ще ни донесе доста вълнуващи промени в любовен проект. И този месец в рубриката ни „ Всичко за зодиите “ споделяме любовния ни хороскоп. Какво ви чака съгласно зодията?
Овен
Представителите на зодията ще се радват на благоденствие в персоналния живот. Основното е да не поглеждате обратно. Възможна е спекулация с сътрудник, която ще докара до непредвидими последствия. Вие решавате дали да продължите или не. Бъдете откровени в връзките си с избраника си и не се вслушвайте в препоръките на другари.

През септември 2019 година мнозина ще могат да се срещнат със сродната си душа. Приятни изненади, решения, които ще би трябвало да се вземат стремително. Не бързайте с нещата, насладете се на момента. Обвързаните Овни може да се изправят против спорове, тъй като желаят непременно да преобладават. Не забравяйте да си организирате прелестно пътешестване.
Телец
Септември ще ви донесе естетика във взаимоотношенията с обичания човек. Ще се радвате на схващане, грижа и деликатност. Ако се стигне до спорове с половинката, не споделяйте с родственици и другари. Някои от вас ще обсъдят значимата стъпка да станат родители. Влюбените Телци ще се радват на невероятни страсти.

Ако имате опция пътувайте повече, отделете си време, в което да сте единствено двамата. Звездите поучават самотните представители на зодията да бъдат по-активни, в случай че харесват някого. Малко настрана от любовта, тази рекомендация важи и за работата.
Близнаци
Уважаеми Близнаци, що се отнася до любовта, новият месец ще ви донесе грандиозни събития. Някои от тях ще ви оставят смаяни, само че несъмнено няма да скучаете. Ако към този момент сте обвързани съществено, ще може да извършите по този начин мечтаните промени в дома. Опитайте се да постигнете схващане с роднините и да избягвате разногласията.

Отношенията с обичания човек може да станат по-ярки, в случай че експериментирате повече.
Самотните Близнаци ще се радват на един паметен и сантиментален месец. Ще забравите за тъгата, тъй като ще се влюбите мощно. Някои Близнаци може да възнамеряват бебе е или женитба.
Рак
Звездите ви поучават да не се връщате към предишното и някогашни сътрудници, единствено ще си навредите. Забравете за илюзиите и персоналният живот ще се усъвършенства.
Ако към този момент се намирате в сериозна връзка, ще се радвате на хубави страсти, любовта на околните и обичания човек, което ще увеличи самочувствието ви.

Всичко ще върви в естетика, в случай че се опитате да не спорите с колегата и да не създавате непотребни драми. Звездите ви дават обещание един необикновен месец, в който ще може да закупите жилище, да извършите промени в дома.
Самотните Раци имат късмет да стартират сантиментална връзка. Но би трябвало да се запитат дали сами не бягат от любовта по някакъв метод.

Лъв
Септември няма да бъде заоблачен в любовта, само че няма да бъде и изключително безоблачен. Всичко ще зависи от вашата вътрешна смяна. И още – възприятията изискват доказателство. Ако имате фаворит, бъдете деликатни с държанието си към него, с цел да не го отдалечите от себе си. За фамилните Лъвове интервалът ще е спокоен. Важно е да заобикалят кавгите. Самотните представители на зодията ще е добре да бъдат малко по-активни. Не чакайте прекомерно дълго, поемете нещата в свои ръце.

Дева
Семейните Деви ще бъдат заети с въпроси свързани с дома и фамилията, както и намирането на нови източници на приходи. Тези от вас, които нямат сериозна половинка в живота си ще би трябвало да се отърват от илюзията за идеалния сътрудник. В противоположен случай ще си стоят сами и няма да могат да подредят персоналния си живот. Ако към този момент се намирате в сериозна връзка, звездите ви поучават да бъдете по-малко сериозни към колегата. Постоянните ви упреци може единствено да разрушат взаимоотношенията ви.

Везни
Звездите ви предлагат цялостна смяна на възгледите за персоналния ви живот. Може би сте се насочили в неверна посока и обвинявате за нещо половинката си. Опитайте се да бъдете по-сдържани, толерантни и най-важното – да не се стремите към водачество. Семейните Везни ще ги занимават въпроси свързани с дома и роднините.
Самотните ги чака съдбовна среща, която може да насочи мислите ви в посока основаване на семейство. Но не си коства да се доверявате единствено на усеща и страсти. Нуждаете се от някого, който да приказва на вашия език.

Скорпион
Някои Скорпиони ги чакат компликации в любовта. Може би това се дължи на студенината в връзките с обичания човек. Помислете по какъв начин да извършите смяна. През септември някои от вас ще бъдат раздрани сред два огъня, сред две любовни афери. Тази тактичност е рискова и може да докара до разочарования.
Тези от вас, които имат сериозна връзка, семейство, ще се радват на светли и незабравими моменти. Някои ще се зарадват на новината за бебе, други ще се реалокират в ново жилище, трети ще се радват на позитивни финансови вести.
Самотните, които търсят сродната си душа, може да се срещнат с забавна персона.

Стрелец
Звездите ви поучават по-малко да се стремите към идеала и да гледате на нещата реалистично. Ако желаете да срещнете своята сродна душа, тогава се разделете с илюзиите и пренаредете вашия вътрешен свят. За фамилните Стрелци всичко ще се случва по проект, без непотребни кавги. Някои остарели проблеми ще припомнят за себе си и ще е значимо да ги разрешите най-накрая. Някои от вас може да се зарадват и на вест за бебе. Самотните представители на зодията ще се забъркат в любовен триъгълник. Внимавайте!

Козирог
Обръщайте повече внимание на околните си, почивайте повече през септември и се забавлявайте с обичания човек. Краят на лятото и началото на есента е удобен интервал за прочувственото другарство. Имате предпоставки да извършите взаимоотношенията с обичания човек по-силни. Важно е да не се забърквате в любовни афери, които могат да навредят на сериозните ви взаимоотношения.

Водолей
Възможни са някои дребни проблеми с обичания човек. Винаги има метод да се изолирате от споровете и ненужните битови разногласия. Опитайте се да не обвинявате и роднините за грешките и минусите им. Някои от вас ще се зарадват на вест за бебе. Ако любовната ви връзка е в разгара си, бъдете по-внимателни към дребните елементи. Акцентирайте върху интимността и приятните страсти. Самотните Водолеи имат късмет за забавно запознанство.

Риби
Хармония няма да ви липсва в любовния живот през септември. Ако има проблеми, то те ще се разрешат елементарно. Важно е да се разпознават аргументите, водещи до външни спорове и вътрешни комплекси. Влюбените Риби не трябва да не помнят за потребностите на колегата си. Самотните представители на зодията ще бъдат радостни, инициативни и депресията няма да има късмет. Просто не бъдете прекомерно упорити, а бъдете дейни. Големи промени ги чакат фамилните, някои от тях може и да не са толкоз позитивни.
Инфо: az-jenata.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР