Септември се изкачи на 12-о място в генералното класиране на

...
Септември се изкачи на 12-о място в генералното класиране на
Коментари Харесай

Септември - Витоша 1:0 /репортаж/

Септември се изкачи на 12-о място в генералното класиране на Първа професионална футболна лига на България, откакто победи с 1:0 Витоша в мач на националния стадион "Васил Левски ".

Отборът на Николай Митов изпревари в генералното класиране Дунав, който по-рано през днешния ден се раздели със своя старши треньор Веселин Великов. Двата тима изиграха едва първо полувреме, от което могат да бъдат отличени единствено три по-опасни удара.

Янко Сандански стреля неопределено за Септември още при започване на срещата, а вратарят на домакините Янко Георгиев улови слаб удар на Даниел Пеев от Витоша малко по-късно. В добавеното време и Крис Гади не съумя да се разпише за Септември.

Септември взе своето през второто полувреме, откакто в 63-та минута домакините проведоха добра офанзива отдясно, приключила с центриране и прецизен удар с глава на Мартин Тошев.

Той се разписа в 63-та минута, като секунди по-рано се появи в игра на мястото на Васил Калоянов. Септември е с 10 точки, Дунав е предпоследен с девет, а Витоша е на дъното с две.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР