Септември приема Берое на стадион Васил Левски в мач от

...
Септември приема Берое на стадион Васил Левски в мач от
Коментари Харесай

Септември и Берое търсят завръщане на победния път

Септември приема Берое на стадион " Васил Левски " в мач от седмия кръг на efbet Лига. Двубоят е довечера от 21:00 ч. и ще бъде управителен от Владимир Вълков.



Двата тима се намират в долната част на класирането, като досега имат по една победа от началото на сезона. Столичани я реализираха против Хебър (3:1), до момента в който заралии започнаха акцията с поврат над Ботев (Враца).



След това обаче старозагорци записаха две равенства и три загуби, една от които с изразителното 1:5 от ЦСКА - София. Именно против " алените " се изправи младият състав на Септември в последния си турнирен дуел и отстъпи с 1:0. Футболистите на Славко Матич оставиха положителни усещания, макар че си потеглиха с празни ръце от стадион " Българска войска ".
21  ЦСКА-София - Септември


В предния кръг отборът на Петър Хубчев се добра до точката в самия завършек на Битката за Тракия, когато Абубакар Тунгара се разписа във вратата на Ботев (Пловдив). 

 Ботев изпусна успеха в борбата за Тракия в последната минута Ботев изпусна успеха в борбата за Тракия в последната минута
Сега и двата тима ще търсят наложителен триумф, който да ги измъкне от рисковата зона и да усили точковия им актив. Берое е на 12-ата позиция с 5 извоювани точки, а Септември - с една по-малко, което отрежда на столичани 13-ото място в таблицата.

СЕПТЕМВРИ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

СЕПТЕМВРИ:  Шейтанов, Стойчев, Георгиев, Арсов, Ачков, Чандъров, Колев, Рамадан, Александров, Каса, Костадинов

БЕРОЕ: Караджов, Стоянов, Пиргов, Николов, Рука, Серкан, Мечев, Анисе, Тунгара, Траоре, Луизиньо

СЪДИЯ: Владимир Вълков
СТАДИОН: " Васил Левски ", София 
НАЧАЛО: 21:00 часа

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР