Септември посреща Ботев Враца в мач от 35-я кръг на

...
Септември посреща Ботев Враца в мач от 35-я кръг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Септември - Ботев Враца, съставите

Септември посреща Ботев Враца в мач от 35-я кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 18:30 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава минута по минута.

Септември е на последната 16-а позиция с актив от 25 точки, като към този момент изпадна и това е последният мач на отбора в първото равнище на българския футбол. Отборът на Красимир Балъков ще се надява да се показа почтено и най-малко малко да зарадва почитателите си с добра игра и победа, преди да насочи мислите си към идващия сезон във Втора лига.

Ботев Враца се нуждае от точка, с цел да е напълно спокоен за своето оцеляване, само че е на 3 точки от Хебър, който сега заема 14-а позиция, даваща право на присъединяване в плейоф за оставане в efbet Лига. Даниел Моралес загуби последните си две срещи, като това сътвори лека заплаха за отбора от Враца, само че шансът да изпаднат е доста дребен, като зависи и от другите конфликти по същото време.

Стартови сформира:

Септември:  1. Иван Василев, 16. Кристиян Пешов, 5. Асен Георгиев, 4. Иван Арсов, 13. Мартин Николов, 20. Красимир Станоев, 3. Мартин Петков, 7. Айкут Рамадан, 14. Мартин Стоянов, 19. Митко Митков, 9. Валентин Йосков

Треньор:  Красимир Балъков

Ботев Враца:  76. Красимир Костов, 11. Момчил Цветанов, 3. Мартин Кавдански, 8. Диего Фераресо, 22. Петър Кепов, 10. Лукас Брамбила, 18. Диого Барбоса, 21. Жан Пиер Да Силва, 16. Красимир Тодоров, 15. Мирослав Маринов, 14. Марко Мажуга

Треньор:  Даниел Моралес

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР