Септември като цяло е лош месец за Биткойн, който от

...
Септември като цяло е лош месец за Биткойн, който от
Коментари Харесай

Крипто цените се сриват, но тези нови криптовалути могат да устоят на мечия пазар през септември

Септември като цяло е неприятен месец за Биткойн, който от зората на своето битие не се показва добре в този интервал.

От последните над 10 години единствено два случая е имало растеж на $BTC, което сигурно основава условия на мечи пазар.

Ако Биткойн се показва зле, то какъв е шансът за целия бранш да се показва зле? Точно по този начин, познахте – доста огромен.

В тази публикация ще ви покажем за какво септември месец не е добър за инвестиция в листнати токени, като ще покажем и две други възможности, които няма да бъдат наранени от мечия пазар – Wall Street Memes и Bitcoin BSC .

“Септемврийският срив ” в числа

Разбира се, с цел да добиете по-добра визия за това по какъв начин се показват криптовалутите през септември, ще би трябвало да прегледаме пазара и да създадем своите заключения.

Започваме със Solana (SOL) – първият огромен губещ е надолу единствено за последната седмица с над 8%. Според последните вести, фалирата към този момент крипто борса FTX може да ликвидира над $628 милиона в $SOL, което може да срине криптовалутата.

Друг губещ е Cardano – въпреки да се търгува с 9% нараснал размер на дневна база, то това надалеч не значи, че позициите са лонг. Гледайки графиката, не се вижда метод по какъв начин токенът ще оправдае високите упования към себе си, като единствено на месечна база е над 16.7% обратно.

Етериум се застопори над към $1,600, като в последния месец не се показва на нормалното равнище. На месечна база е с 12.69% обратно, което е знак за мечи пазар.

Ще приключим нашия разбор на настоящия пазар с водача Биткойн. Той продължава да се бори със мощната опозиция на $30,000, като последните несполучливи опити да пробие го “задушиха ” и той гравитира към $25,000 – $26,000, като съгласно месечния разбор е с 12.24% по-надолу от август.

Всичко това подухва на мисълта, че може би не е удачно време да се влага в всеобщите токени. Но тогава какви са вариантите? Предварителни продажби.  

Защо да инвестирате в предварителни продажби през септември?

Инвестирането в предварителни продажби през септември може да бъде стратегически интелигентен ход. Ето няколко аргументи за това:

  1. Цената е заключена: При предварителните продажби цената на активите нормално е закрепена. Това значи, че нямате да се притеснявате за вероятни ценови спадове или волатилност, които постоянно се следят на пазарите през септември.
  2. Голям капацитет за развиване: Тъй като сте измежду първите вложители, имате шанса да се възползвате от високия капацитет за развиване на продукта или услугата. Ако компанията успее, вашата инвестиция може доста да се повиши.
  3. Шанс да бъдете част от нещо ново: Големият хайп към криптовалутите получи финансово отражение в ранните вложители. Биткойн, Етериум и Solana обаче надалеч не са нови – огромните облаги към този момент бяха капитализирани.

Wall Street Memes и Bitcoin BSC могат да бъдат идеалният избор за всеки, който занапред започва.

Wall Street Memes

Wall Street Memes се обрисува като една от най-вълнуващите криптовалути на момента. Със събрани над $25 милиона още преди формалното си листване, планът притегля голямо внимание. Освен финансовата поддръжка, общността към $WSM е мощна и дейна – почитателите в X (Twitter) към този момент са над 270,000, а меметата, свързани с този план, постоянно събират хиляди импресии.

Едно от най-обещаващите развития към $WSM е информацията за идни борсови листвания на първокласни тържища (Tier-1). Това може да значи, че токенът скоро ще бъде наличен за търговия на огромните крипто тържища, което ще му обезпечи още по-голяма известност и ликвидност.

Всичко това, съчетано със заниманието и творчеството, които $WSM предлага, прави този план не просто още един “шиткойн ”, а криптовалута с същински капацитет. В духа на заниманието, планът дава освен капиталова опция, само че и платформа за другарство и забавление.

Bitcoin BSC

Bitcoin BSC имаше извънредно сполучлив уикенд, събирайки близо $800,000 в границите на единствено 3-4 дни и преминавайки основната граница от $1 милион. С начална цена от $0.99 на токен, планът дава на вложителите си неповторима опция за нахлуване на пазара през септември. Отделно от това, стейкинг опциите са още един огромен магнит за вложителите, като оферират годишни доходности от над 500% APY.

Комбинацията от стейкинг награди, малко предложение – най-много 6.125 милиона токена, и съвсем 70% отделени за стейкинг пула,   прави Bitcoin BSC атрактивен за необятна публика, от начинаещи до опитни крипто запалянковци.  

Не на последно място – Bitcoin BSC употребява Binance Smart Chain (откъдето идва и името), която се слави с доста ниски транзакционни такси, както и огромна скорост при осъществяването. Всички тези фактори вършат Bitcoin BSC не просто мощен състезател на пазара, а действителна алтернава на Биткойн, която може да получи огромно самопризнание в идващите дни и седмици.

Заключение

Септември не е най-силният пазар за крипто бранша, само че това надалеч не значи, че сте лишени от благоприятни условия за инвестиция. Wall Street Memes и Bitcoin BSC са страхотни варианти, които дават на вложителите многообразие.

Искате да инвестирате в меме криптовалута с огромна общественост? Страхотно, $WSM е точното решение! Ако пък за вас меме монетите нямат действителна стойност и бихте предпочели “по-сериозните ” блокчейн планове, то Bitcoin BSC може да ви предложи оптимално решение.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР