Септември като цяло е лош месец за Биткойн и всички

...
Септември като цяло е лош месец за Биткойн и всички
Коментари Харесай

ChatGPT направи прогноза за цената на Биткойн през септември, Bitcoin BSC чупи рекорди

Септември като цяло е неприятен месец за Биткойн и всички го знаят. Немалко вложители пък се допитват до ChatGPT да предскаже какво може да се случи с най-популярната криптовалута.

Може ли да стигне $30,000 скоро, или по-скоро ще се запъти към $20,000? Инвеститорите с право са обезпокоени.

Но до момента в който $BTC явно не се оправя както би трябвало, то Bitcoin BSC препуска в своята предварителна продажба.

Bitcoin BSC става любим на родните крипто вложители, до момента в който “оригиналният ” Bitcoin отстъпва позиции

Докато някои анализатори мислят “тънки схеми ” да употребяват ChatGPT, с цел да предскажат идващите придвижвания на Биткойн, то някои крипто специалисти като “Crypto Tony ” към този момент са уверени, че възходът на $BTC ще спре, като токенът ще падне до $20,000.  

Бърз взор към показателя на пазарните настроения (Fear & Greed) демонстрира много неприятна картинка – все още на писане на публикацията показателят е на равнище 34, като спада с 1 пункт от през вчерашния ден.

Днес може да има и развиване по оста сред ликвидаторите и FTX, което може в допълнение да “утежни ” ситуацията на крипто пазара.

Много осведомени крипто вложители в България обаче вложиха средства в Bitcoin BSC, като към този момент ви показахме по какъв начин да купите Bitcoin BSC в нашето управление.

Какви са преимуществата на Bitcoin BSC пред “оригиналния ” Bitcoin?

ICO-то на Bitcoin BSC събра близо $1.5 милиона досега в своята предварителна продажба, като над $1.2 милиона бяха събрани единствено от уикенда до момента, което демонстрира мощно активизиране.

Все отново, в случай че се чудите дали тази инвестиция си заслужава, то ще ви покажем някои основни преимущества, които вложителите към този момент употребяват.

Добре планувана токеномика

В първия рунд на предпродажбите ще се разпределят 4 милиона токена, като общият брой на всички токени е 21 милиона. Това значи, че няма да има свръхпредлагане. Цената пък е $0.99 за токен, което го прави скъп актив.  

Много шиткойни се промотират с доста ниски цени, като $0.0000001 и обещания за голямо развиване. Това обаче просто няма по какъв начин да стане, тъй като предлаганите токени са прекалено много, а евентуалните “печалби ” от 1,000Х са постижими при пазарна капитализация от $50-100 милиарда – нещо, което доста мощно ни съмнява.

При Bitcoin BSC всичко е просто – фокусът е върху стейкинга, като съвсем 70% са отредени точно за тази цел. Прогнозата на цената за 2023 година е да доближи до $4.50, което съставлява напредък от малко над 4.5Х.

Стейкинг награди

Основното преимущество на $BTCBSC токена пред Биткойн са премиите. Истината е, че за крипто миньорите премиите към този момент са пренебрежимо дребни – в случай че нямате средствата да си купите особено съоръжение и не черпите ток със слънчеви панели.

Но Bitcoin BSC е основан за да притегли дребни вложители – премиите на блок са обективни, като над 710,000 токена към този момент бяха “заложени ”.

Стейкинг пулът дава награди от 370% APY, които са внушителни. За информация – стейкинг пуловете на доста крипто платформи дават сред 5% и 10% годишна рентабилност. Е, не можем да не вметнем, че стейкингът без медиатор постоянно е преимущество.

Крипто китовете към този момент “надушиха ” Bitcoin BSC

Крипто китовете са вложителите, които могат доста да трансформират имиджа на даден токен, като с огромните си портфейли имат голямо въздействие върху триумфа на даден план.

Самият факт, че в границите на времето за писане на публикацията планът събра близо $70,000 е много индикативен за това, че Bitcoin BSC може да пробие доста съществено в идващите няколко седмици.

Колко да влагам в Bitcoin BSC и по какъв начин да действам след това?

Инвестицията е нещо персонално и не желаеме да ви съветваме какъв брой пари да инвестирате. Всеки вложител има друг капитал, както и друго систематизиране на портфейла. Проектът е одитиран от Coinsult , което внася спомагателна сигурност за средствата ви.

Не бихме ви предложили да влагате големи средства в ICO, защото въпреки всичко съществува риск да понесете частични (или пълни) загуби, в случай че планът не се развие по проект.  

След като закупите токени, може да ги вкарате в стейкинг пула на платформата, защото нямате опция да ги изтеглите до края на предварителната продажба. Това ви дава задоволително време да увеличите своята позиция, без да се постанова да вършиме нова инвестиция.

Хипотетично, в случай че задържите своите токени при APY 370%, вие ще увеличите своята позиция с над 30% в границите на месец. Реалистично видяно обаче, се чака доходността да падне, само че съгласно мнозина, можете да увеличите своите токени с до 15-20%.

Ако търсите бързи облаги, то можете да пробвате да продадете всичките токени незабавно след листването на крипто тържищата, само че считаме, че най-удачният избор е да изчакате най-малко до края на ноември, с цел да можете да продадете на много по-висока цена.

$BTBSC е стейкинг токен, тъй че тези, които са малко по-търпеливи, могат да бъдат измежду огромните печеливши.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР