Септември и Лудогорец не се победиха в среща от 10-ия

...
Септември и Лудогорец не се победиха в среща от 10-ия
Коментари Харесай

Септември спря Лудогорец при 17-годишните

Септември и Лудогорец не се победиха в среща от 10-ия кръг на Елитната група до 17 години. Това е първа загуба на точки за " орлите " след 9 победи в първите 9 кръга. 

През първото полувреме чисти голови положения липсваха. Единственият добър късмет се откри пред Филип Гигов, който нацели греда след центриране от корнер.

Втората част стартира стремително, откакто Септември поведе още в първата минута. Страхотна офанзива приключи с гол на Антонио Попов, който прекара топката под плонжа на Златомир Стоименов.

Четвърт час преди края на постоянното време Лудогорец стигна до равнене, откакто появилият се като запаса Никола Ботев означи хубав гол с левия крайник. 

След попадението гостите пробваха да стигнат и до успеха, само че в заключителните минути бяха хванати от невероятна контраофанзива и единствено намесата на вратаря им ги избави от загуба.

След изиграването на 10-ия кръг разградчани не престават да бъдат на върха с задатък от 5 точки пред Левски. Септември заема шеста позиция с 18 пункта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР