Септември и ФК ЦСКА 1948 не успяха да се победят

...
Септември и ФК ЦСКА 1948 не успяха да се победят
Коментари Харесай

Септември и ФК ЦСКА 1948 поделиха точките след равностоен мач в Надежда

Септември и ФК ЦСКА 1948 не съумяха да се победят и приключиха 1:1 в отсрочен мач от 3-тия кръг на Първа лига, който се игра на стадион " Локомотив " в столичния квартал " Надежда ".

Двата отбора изиграха доста динамично първо полувреме, в което си вкараха по един гол и удариха по една греда. Карагарен откри резултата в 15-ата минута, а в 21-вата Витиньо изравни.

Така Септември към този момент има 7 точки в актива си и заема предпоследно място в класирането, а ФК ЦСКА 1948 е на седма позиция с 13 пункта.
 Септември - ФК ЦСКА 1948 1:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Септември - ФК ЦСКА 1948 1:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят е от 17:30 часа

В 7-ата минута на мача домакините проведоха първата си по-опасна офанзива в мача, а тя приключи с изстрел в гредата. Марио Илиевски получи топката в наказателното поле и стреля мощно, само че Шейтанов избави. Топката се върна в македонския нападател и той още веднъж стреля, само че този път страничната греда се оказа последната бариера пред гола.

Отговорът на домакините не закъсня и в 10-ата минута те на собствен ред също имаха добра опция да открият резултата. Топката беше центрирана в наказателното поле от Витиньо, а Борислав Рупанов беше оставен изцяло непокрит фронтално против вратата, само че ударът му с глава от границата на дребното наказателно поле мина високо над напречната греда.

Четвърт час след началото на мача Марио Илиевски прати топката в мрежата на Септември, само че се оказа, че се е намирал в състояние на засада.

Момчетата на Валентин Илиев откриха резултата в 15-ата минута на дуела. Марио Илиевски получи топката в централната зона, напредна с нея и изведе Бирсент Карагарен на отлична позиция. Бившият футболист на Локомотив Пловдив стреля невъзмутимо с десния крайник и откри резултата.

Септември съумя да изравни резултата в средата на първото полувреме. Джордан Гутиерес изведе хитро Витиньо самичък против Алекс Божев, а бразилецът опъна мрежата на гостите с мощен удар с десния крайник.

В 29-ата минута Радослав Кирилов блесна с отличен пробив по левия фланг, влезе рисково в наказателното и стреля с десния крайник, само че топката прелетя малко над гредата.
 Снимка 683934
Източник:

В последната минута на първото полувреме домакините имаха прелестна опция да открият резултата. Неделко Пишчевич позволи детинска неточност на тъча, а Мартин Моран му открадна топката и я подаде бързо към дебнещия на границата на наказателното поле Витиньо. Бразилецът стреля мощно с десния крайник, но кълбото се отби от напречната греда.

В 57-ата минута тимът на гостите провежда бърза контраофанзива, при която Радо Кирилов се откъсна зад тила на отбраната на Септември по лявото крило и пусна паралелен пас в наказателното поле. Бирсент Карагарен се опита да стреля от придвижване, само че топката прелетя на към 2 метра от страничната греда.
 Снимка 683936
Източник:

В средата на второто полувреме топката беше центрирана в наказателното поле на Септември, Митко Митков се опита да почисти с глава, а кълбото се удари в ръката на негов съотборник. Гостите желаеха дузпа, само че Красен Георгиев беше безапелационен, че няма по какъв начин да отсъди углавен удар в тази обстановка.

Седем минути преди края на постоянното време домакините удариха втора греда. Те центрираха топката от директен свободен удар, Октавио почисти с глава, само че на границата на наказателното поле дебнеше Степонавичос, който разтресе напречната греда след тупалка с десния крайник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР