Септември и Ботев Пд се изправят в първия от програмата

...
Септември и Ботев Пд се изправят в първия от програмата
Коментари Харесай

Септември и Ботев търсят първи успех за сезона

Септември и Ботев Пд се изправят в първия от програмата за деня дуел от втория кръг на Първа лига през днешния ден от 18,30 часа на националния стадион " Васил Левски ".

И двата отбора са длъжници на почитателите си след първия кръг - Септември поради слабия мач против Верея, а Ботев поради загуба от Левски в края.

В Ботев породи и напрежение след думите на треньора Николай Киров - Белия, че в клуба има финансови проблеми.

В състава на " канарчетата " след травма се завръща Диого Кампос, който обаче ще стартира от скамейката. Треньорът Киров още веднъж ще разчита на Стивън Петков в офанзива, който ще бъде подпомаган от звездата Тодор Неделев. Белия ще извърши промени в средата на терена, като на мястото на контузения Серкан Юсейн ще забележим привлечения от Дунав Васил Шопов.

Пред дебют за Септември пък е новото попълнение Александру Бенга, който е играл за Ботев през 2014 година. Наставникът на Септември Николай Митов няма да разчита на трима играчи. Това са централният бранител Стилян Николов, а с травми са вратарят Янко Георгиев и пристигналият чартърен от ЦСКА-София Александър Георгиев.

След наказване пък се завръща Здравко Димитров. Столичани се надяват да се поздравят с първи триумф след нулевото реми в Стара Загора.
Вероятни сформира:
Септември: Галев, Стоичков, Диаби, Бенга, Стоянов, Алвеш, Чандъров, Гади, Галчев, Байду, Будинов.
Ботев: Кайзер, Й. Минев, Ничев, Терзиев, Филипов, Балтанов, Шопов, Ндонгала, Афонсо, Неделев, Петков.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 2 кръг, събота 28 юли  Септември (София) 18:30  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР